Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dana Roba, prima întâlnire față-n față cu soțul care a măcelărit-o cu ciocane în cap și peste mâini! Ce s-a întâmplat în sala de judecată. Declarații exclusive!

Publicat:

a fost mai mult moarta decat vie in urma cu doua luni, iar asta nu o spunem noi, ci medicii care s-au ingrozit atunci cand au primit-o la spital cu capul spart și mainile rupte. Vedeta a fost mutilata de tatal fetițelor sale, iar cei doi se vor intalni la tribunal fața-n fața pentru prima data dupa macel. Totul era programat pentru ziua de miercuri, dar a fost amanat!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dana Roba, convorbire telefonica cu soțul care a mutilat-o! Barbatul a contactat-o din inchisoare și a amenințat-o. Declarații exclusive

22:51, 14.05.2024 - Dana Roba face declarații exclusive despre convorbirea telefonica cu Daniel Balaciu, inca soțul ei. Ce i-a transmis barbatul din inchisoare. Make-up artist-ul vorbește și despre traumele fetițele sale. Declarații exclusive!

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

EXCLUSIV. Anamaria Prodan a cerut audierea Corinei Caciuc in divorțul cu Laurențiu Reghecampf. Declarații exclusive!

15:00, 10.04.2024 - Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continua! Deși ambii iși doresc sa divorțeze unul de celalalt, se pare ca mai au de așteptat! Anamaria Proban a cerut audierea Corinei Caciuc in procesul de divorț! Vedeta a facut declarații exclusive despre ce urmeaza sa se intample in instanța!

Avocatul Adrian Cuculis, declarații despre ce s-a intamplat in sala de judecata, la procesul lui Vlad Pascu: ”El era cunoscut ca fiind...”

08:40, 05.04.2024 - Vlad Pascu s-a prezentat, in urma cu o zi, la inca un termen al procesului dupa tragedia din 2 Mai. Judecatoarea a decis ca șoferul drogat, care a omorat doua persoane, sa nu fie condamnat pentru omor calificat. La ieșirea din sala de judecata, avocatul Adrian Cuculis, care reprezinta familia uneia…

Andreea Balan, despre ce i-a spus Victor Cornea la prima lor intalnire. Cum se completeaza cei doi in povestea de iubire. Declarații exclusive / VIDEO

22:50, 04.04.2024 - Andreea Balan traiește de un an cea mai frumoasa poveste de iubire alaturi de jucatorul de tenis Victor Cornea. Cei doi sunt foarte fericiți impreuna, iar cantareața ne-a vorbit despre prima lor intalnire. Jurata de la ”Te cunosc de undeva” ne spus ce intrebare i-a adresat partenerul atunci cand s-au…

La ce condamnare se așteapta Dana Badea, in procesul in care este judecata! Fosta ispita marturisește ca a avut ghinion. Declarații exclusive!

22:50, 04.04.2024 - Dana Badea face declarații exclusive despre procesul in care este cercetata impreuna cu partenerul sau, Alin Borcan. Fosta ispita vorbește despre condamnarea pe care o așteapta, dar și despre lecțiile pe care le-au invațat din aceasta intamplare nefericita.

Clipe de groaza pentru Bella Santiago pe scena. Ce i s-a intamplat artistei chiar in timp ce canta. Declarații exclusive!

23:05, 27.03.2024 - In urma cu mai mult timp, Bella Santiago a trecut prin momente de panica chiar in timp ce se afla pe scena. Artista ne-a vorbit, in exclusivitate, despre clipele pe care le-a traversat in cadrul unui concert. Ce i s-a intamplat cantareței.

Ce s-a intamplat in sala de judecata intre Dana Roba și inca soțul ei! Ce i-a transmis barbatul și ce solicita parinții lui

22:56, 22.03.2024 - Dana Roba povestește ce s-a intamplat in sala de judecata, la procesul pentru divorțul de inca soțul ei. Make-up artistul vorbește despre mesajul pe care, cel care i-a fost calau, i l-a transmis, dar și despre solicitarea pe care foștii socrii o au.


Ce parere ai despre aceasta stire?