Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DANA NĂLBARU va fi MĂMICĂ! Este ÎNSĂRCINATĂ cu cel de-al DOILEA COPIL!

Publicat:

Publicitate

Cantareața are o familie foarte frumoasa alaturi de Dragoș Bucur, impreuna cu care are o fetița absolut adorabila, pe nume Sofia.

La opt ani dupa ce a adus-o pe lume pe Sofia, vedeta este din nou insarcinata. Anunțul a fost facut de artista pe blogul sau.

Inceputul lui 2015 a venit cu multa distractie pentru noi deoarece ianuarie este luna in care noi o sarbatorim pe Sofia si acum, cand a implinit 8 ani, am decis sa plecam intr-o calatorie in care sa ii facem o surpriza...asa, ca de ziua ei. :) Si a fost fericita.
Cele cateva zile la Istanbul au…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum s-a schimbat viața lui Liviu Teodorescu de cand a devenit tata și ce spune despre participarea la Asia Express. „O perioada de timp vom fi nevoiți sa stam pe acasa”

13:10, 20.05.2024 - Liviu Teodorescu a devenit tata anul trecut, iar de atunci viața lui s-a schimbat total. Artistul și soția lui iși dedica majoritatea timpului creșterii fetitei lor, iar fostul concurent de la Te cunosc de undeva spune cum se imparte intre cariera și familie.„Daca e treaza (n.r. fiica lui) repet cu…

Cristina Șișcanu, filmata mangaindu-si burtica. Anuntul facut de vedeta: „Ne intoarcem patru?”

13:05, 03.04.2024 - Cristina Șișcanu surprinde din nou. Vedeta și-a obișnuit fanii sa-i țina la curent cu tot ce se petrece in viața ei, iar de data aceasta a reușit sa starneasca amuzamentul acestora, dar și sa ridice semne de intrebare. Prezentatoarea TV s-a filmat mangaindu-si burtica. Cristina Șișcanu și Madalin Ionescu,…

Tren direct din București spre Istanbul /Halkali, Varna, Sofia și retur, din 14 iunie

19:10, 02.04.2024 - In perioada 14 iunie – 14 octombrie 2024, trenul internațional „Romania” va asigura zilnic legatura directa de la București catre Istanbul /Halkali, Varna, Sofia și retur, informeaza, marți, CFR Calatori.

Doua zodii favorizate pe plan financiar la inceputul lunii aprilie. Au parte de succesul la care au tot sperat

21:30, 21.03.2024 - Perioada urmatoare aduce recunoașterea pe plan profesional la care au tot sperat pentru doua zodii. Nativii se vor face remarcați la locul de munca, dar nu o vor duce rau nici la capitolul bani.

Ce diferența de varsta e intre Ilie Nastase și soția Ioana. La 77 de ani, fostul mare jucator de tenis iși dorește al șaselea copil

13:46, 02.03.2024 - Ilie Nastase e casatorit de cinci ani de zile cu Ioana, fosta Simion. In repetate randuri cei doi au fost la un pas de divorț, ea a cerut separarea legala, insa tot ea s-a razgandit și au continuat sa formeze un cuplu fericit. Din anul 2019, Ilie Nastase e casatorit cu Ioana. De-a lungul mariajului…


Ce parere ai despre aceasta stire?