Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dana Nălbaru, picanterii din căsnicie! Soţul: "Când am cunoscut-o acum 12 ani, nici n-am stat să mă gândesc ce-mi place la ea"

Publicat:

Dragoș Bucur și sunt impreuna de mai bine de zece ani, iar de cand s-au intalnit prima data, cei doi sunt de nedesparțit. Dragoș a povestit recent picanteriile din casnicia lor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kate Middleton și Prințul William vor sarbatori 13 ani de casnicie. Cum s-au cunoscut cei doi

13:45, 28.04.2024 - In ciuda greutaților din ultima vreme, Kate Middleton și Prințul William vor avea motive sa sarbatoreasca! Se vor implini 13 ani de cand cei doi și-au spus marele „Da” și s-au casatorit.

Anunțul facut de Elena Carstea dupa 18 ani de casnicie cu Glenn Muttart. „Daca nu ar fi fost așa, nu ramaneam cu el”

14:50, 17.04.2024 - Elena Carstea, in vasta de 62 de ani, a parasit Romania in urma cu mulți ani și s-a casatorit cu americanul Glenn Muttart. Au crescut impreuna doua fete și deși au trecut prin momente grele, aceștia au fost intotdeauna uniți. Anul trecut, artista a avut probleme de sanatate. Aceasta a suferit un AVC,…

Acces Direct. Mari, victima in propria casnicie? Soțul tinerel i-ar fi cheltuit toți banii: „Am facut plangere” / VIDEO

17:30, 10.04.2024 - Mari ar fi trait un coșmar in casnicia cu Dorel. Barbatul ar fi cheltuit banii familiei in scopuri personale și ar fi fost violent cu femeia, imediat dupa ce a avut loc cununia civila. Cum se apara acesta!

Gestul emoționant facut de Adi Rus pentru Vladuța Lupau. Soțul artistei și-a tatuat chipul ei pe braț: „Cand ma gandesc...” / FOTO

13:05, 10.04.2024 - Adi Rus a facut un gest emoționant pentru Vladuța Lupau. Soțul artistei și-a tatuat chipul ei pe braț. Iata ce postare speciala a facut celebra cantareața prin intermediul rețelelor de socializare!

Star Matinal. Giulia Nahmany, despre cum și-a cunoscut soțul al semafor. Vedeta a vorbit despre povestea de dragoste pe care o traiește: "A fost ceva energetic..." / VIDEO

10:25, 08.04.2024 - Giulia Nahmany și-a intalnit sufletul pereche la semafor. L-a strigat, și de atunci sunt de nedesparțit. Vedeta a vorbit despre povestea de dragoste ca-n filme, intr-un interviu pentru Star Matinal.

Știrile Antena Stars. Cum a raspuns Dana Nalbaru, dupa ce a fost acuzata de o fana ca nu se ingrijește. I s-a spus ca arata ca o servitoare: ”O sa te lase și soțul” / VIDEO

16:11, 20.03.2024 - Dana Nalbaru a dat un raspuns neașteptat, dupa ce o urmaritoare acuzat-o ca nu se ingrijește suficient și arata ca o servitoare. Vedeta nu s-a implicat in acest conflict, ci a transmis un mesaj care reprezinta on lecție pentru cea care a jignit-o. Iata cum a reacționat!

Adevarul despre casnicia Sandei Ladoși cu Ștefan Tache. Ce condiție i-a pus artista barbatului. „Cand mi-am cunoscut soțul, el era insurat”

12:46, 10.03.2024 - Sanda Ladoși, in varsta de 54 de ani, și Ștefan Tache s-au casatorit in 2006, dupa o relație de 10 ani. Cei doi se cunoșteau din 1990, insa relația lor a inceput mai tarziu, dupa ce barbatul a divorțat de cea de-a treia soție. La inceput, intre cei doi s-a infiripat o frumoasa prietenie și nu s-au gandit…

Anunțul facut de Mihai Bobonete dupa 15 ani de casnicie cu Catalina. „Am avut și ani de zile in care am trait viețile separat”

10:35, 09.03.2024 - Mihai Bobonete și Catalina sunt casatoriți de 15 ani și se cunosc de 30 de ani. Au impreuna doi copii și o casnicie discreta. In cadru unui interviu acordat revistei VIVA!, Mihai Bobonete a vorbit despre viața de familie dupa ce copiii lui au venit pe lume.Actorul și soția lui se cunosc de 30 de ani,…


Ce parere ai despre aceasta stire?