Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dan Negru, în lacrimi după unul dintre idolii săi! "M-a năucit vestea"!

Publicat:

Celebrul prezentator de televiziune are sufletul frânt dupa ce unul dintre idolii sai s-a stins din viata.

Marele om de radio a încetat din viata la vârsta de 70 de ani. Realizatorul a fost gasit mort în locuinta sa din comuna Buciumeni, judetul Dâmbovita.

, care nu doar l-a cunoscut pe celebrul om de radio, ci a fost si unul dintre idolii sai, a fost profund marcat de teribila veste.

 "M-a naucit vestea! M-am apucat de radio în anii 90 imitându-l pe ! Mi-a fost idol în…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ironia suprema! Neymar a dat tonul la celebrul „Messi, Messi” in meciul pe care Ronaldo l-a terminat in lacrimi

12:10, 01.06.2024 - Al-Hilal a caștigat Cupa Regelui din Arabia Saudita in fața lui Al Nassr, dupa loviturile de departajare, iar Neymar (32 de ani), starul caștigatoarei, accidentat din octombrie 2023, a sarbatorit intr-un mod inedit acest succes. Neymar nu s-a mai abținut și a cantat in tribune „Messi, Messi” in meciul…

Lacrimi și durere dupa moartea Danei Rotariu! Au curs mesajele de suferința, dupa ce soția lui Iosif Rotariu s-a stins din viața: ”Ai fost un om...”

19:35, 26.05.2024 - Este doliu in familia celebrului Iosif ROtariu! Soția lui, Dana Rotariu, s-a stins din viața in urma cu cateva ore, dupa o lupta cumplita cu boala. Pierderea ei a lasat in urma doar lacrimi și durere in familia lui. Mesajele de suferința au curs dupa vestea tragica!

Doliu in lumea teatrului! Marele actor Costel Constantin s-a stins din viața

14:30, 22.05.2024 - O veste trista lovește, miercuri, lumea artistica din Romania. Un mare actor a parasit lumea celor vii. Actorul Costel Constantin a incetat din viata, anuntul fiind facut miercuri, 22 mai, de la nivelul Teatrului National Bucuresti. Apreciatul actor avea 81 de ani. „Cu adanca tristețe anunțam trecerea…

Cele 4 zodii urmarite de ghinion toata vara. Vor plange cu lacrimi amare, pierd agoniseala de-o viața

14:26, 19.05.2024 - Astrologia fascineaza oamenii de mii de ani, oferind perspective asupra personalitații, compatibilitații și, uneori, a norocului. Deși toate zodiile au momentele lor de glorie și provocari, exista cateva semne zodiacale care par a fi mai frecvent urmarite de ghinion. Acest articol exploreaza patru astfel…

Cand va naște Anca Dumitra. Actrița se pregatește pentru marele eveniment din viața ei: ”Sunt pregatita”

12:16, 17.05.2024 - Anca Dumitra se pregatește sa devina mama și toata aceasta experiența ii umple inima de bucurie. Actrița se bucura din plin de perioada de femeie insarcinata și se simte bine și plina de energie. Iata cand va naște și cum va alege sa iși aduca pe lume primul copil!

Egoismul bietului profesor Iohannis

06:20, 02.05.2024 - Vestea cu pensionarea profesorului Iohannis a atras atenția mai mult din cauza marimii ei. Dupa nu știu ciți ani de munca, i s-o fi cuvenind ceva. Nu fac parte dintre cei interesați sa afle cit, deși situația sa de personaj platit de la buget stirnește o asemenea intemeiata curiozitate. Cu ani in urma,…

Celebrul OJ Simpson a murit la 76 de ani: Fostul star de fotbal american suferea de cancer

20:20, 11.04.2024 - O.J. Simpson a murit de cancer la varsta de 76 de ani. Vestea a fost confirmata de familia lui. Fostul star din NFL (Liga de Fotbal American) a fost achitat in 1995 de uciderea soției sale și a prietenului acesteia, dupa un proces ce a captivat intreaga America, scrie observatornews.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?