Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dan Diaconescu, atac dur în dosarul de corupere de minori / Ce le-a cerut magistraților!

Publicat:

Acuzat ca ar fi platit doua minore, gemene, ca sa intrețina raporturi sexuale cu ele, a trecut la artileria grea: in timp ce ii cheama la bara pe polițiști, procurori și judecatori, fostul patron OTV cere stramutarea dosarului de corupere de minori, sugerand ca nu are incredere in justiția din Constanța.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Minori nesupravegheati, depistati in Gara CFR din Constanta

18:11, 17.04.2024 - Astazi, la data de 17 aprilie a.c., in jurul orei 07.30, politisti din cadrul Serviciului de Siguranta Transporturi au depistat, in Gara C.F.R. Constanta, doi minori, de 13 ani, respectiv 16 ani, nesupravegheati. La data de 17 aprilie a.c., in jurul orei 07.30, politisti din cadrul Serviciului de Siguranta…

CERCETAT SUB CONTROL JUDICIAR Dan Diaconescu poate pleca in vacanța in Bulgaria

09:45, 10.04.2024 - Alte infractiuni ar fi fost comise in statiunea Olimp si municipiul Constanta. The post CERCETAT SUB CONTROL JUDICIAR Dan Diaconescu poate pleca in vacanța in Bulgaria first appeared on Informatia Zilei .

Grav accident in Constanța! Doi copii au fost loviți cu mașina de un șofer beat. Unul dintre minori, o fetița, este in coma

20:25, 01.04.2024 - Doi copii, un baiețel in varsta de 3 ani și o fetița de 9 ani, au ajuns in stare grava la spital, dupa ce un șofer beat a dat cu mașina peste ei, pe o șosea din Constanța. Potrivit primelor informații, fetița in varsta de 9 ani a fost intubata și se afla in coma.


Ce parere ai despre aceasta stire?