Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Daggu Project, supăraţi pe proasta organizare a Zilelor Bistriţei

Publicat:

va informeaza ca participarea formatiei Daggu Project la 2012 nu a fost una 100% acceptata de catre organizatori, de aici si slaba organizare pentru primirea acestora.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce numirea lui Belousov in postul de șef al Ministerului rus al Apararii este o veste proasta pentru Ucraina

00:11, 13.05.2024 - Economistul de la Kiev, Alexey Kușch a menționat ca „totul se indreapta catre o creștere brusca a dinamicii complexului militar-industrial rus și o creștere a producției militare in Federația Rusa”.

Se modifica organigrama, statul de functii si Regulamentul de organizare si functionare ale Directiei Generale de Asistenta Sociala Constanta (DOCUMENT)

14:40, 21.04.2024 - Proiectul de hotarare nr. 172 2024 pentru modificarea si completarea H.C.L. nr. 561 2023 privind aprobarea organigramei, a statului de functii si a Regulamentului de organizare si functionare ale Directiei generale de asistenta sociala Constanta, cu modificarile si completarile ulterioare se afla pe…

VIDEO Elina Svitolina acuza arbitrajul dupa ce Ucraina a pierdut barajul contra Romaniei pentru Billie Jean King Cup: „Ce decizie proasta!”

09:11, 15.04.2024 - Romania a reușit sa obțina calificarea la turneul final al Billie Jean King Cup, dupa ce a revenit de la 2-0 in duelul contra Ucrainei. Infrangerea a fost greu de digerat pentru Elina Svitolina, care a acuzat greșeli de arbitraj la meciul de dublu.

Ministerul Educatiei a pus in consultare publica regulamentul-cadru de organizare si functionare a centrelor judetene si de resurse si asistenta educationala (DOCUMENTE)

19:15, 04.04.2024 - Ministerul Educatiei a pus in consultare publica regulamentul cadru de organizare si functionare a centrelor judetene si de resurse si asistenta educationala. Regulamentul cuprinde structura organizatorica, responsabilitatile CJRAE, structura Consiliului de administratie, atributiile si responsabilitatile…

Romanii nu mai au voie sa schimbe euro sau dolari cand raman fara lei – cand intra in vigoare ordonanța

23:10, 01.04.2024 - Ce face romanul cand ramane fara bani? Schimba 100 de euro. Asta o știe toata lumea, dar șmecheria au aflat-o și cei de la banca centrala naționala. Suparați ca romanii nu țin banii in banci, ca sa poata fi controlați de marea finanța globala, guvernatorul BCN l-a sunat pe președintele Iohannis și l-a…

Veste proasta pentru Marius Irimia: USR are alt candidat la Primaria Piatra Neamț

10:26, 29.03.2024 - Marius Irimia, actualul viceprimar al municipiului Piatra Neamț anunța ca va candida din partea USR pentru poziția de primar și, daca partidul nu-l va nominaliza, va candida chiar și din postura independent. In emisiunea „Cafeaua de dimineața” de astazi, 29 martie, președintele USR Neamț, deputatul…

Gala a Excelentei si Profesionalismului Feminin va fi organizata pentru Consiliul Judetean de Act Studio Foto-Video SRL (DOCUMENT)

12:40, 06.03.2024 - Consiliul Judetean Constanta a atribuit direct contractul de servicii organizare eveniment Gala Excelentei si Performantei Feminine.Contractul in valoare de 63.700 lei fara TVA, respectiv 12.817 euro a revenit celor de la Act Studio Foto Video SRL, vezi sectiunea "documente.Serviciile de organizare…

Banc: ”Avocatul: – Am o veste proasta si una buna!”. Gluma care te va face sa razi in hohote

21:05, 23.02.2024 - Se apropie weekend-ul iar buna dispoziția nu poate sa lipseasca. In acest timp putem sa stam cu cei dragi sau sa facem alte activitați care ne aduc placere, iar un lucru este sigur, glumele nu trebuie sa lipseasca. Ele sunt potrivite pentru fiecare moment din viața noastra.


Ce parere ai despre aceasta stire?