Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Daciana Sârbu, după vot: Să ne ajute Dumnezeu să scăpăm de ură şi dezbinare

Publicat:

, dupa vot: Sa ne ajute Dumnezeu sa scapam de ura si dezbinare Europarlamentarul PSD a votat, duminica, alaturi de sotul sau, presedintele PSD, , ea spunand, dupa vot: "Sa ne ajute Dumnezeu sa urmeze o perioada de liniste si intelegere, sa scapam de ura si dezbinare".

&"Vreau doar sa zic sa ne ajute Dumnezeu sa urmeze o perioada de liniste si întelegere, sa scapam de ura si dezbinare&", a spus Daciana Sârbu.

Premierul Victor Ponta, candidat la Presedintie al aliantei PSD-UNPR-PC, sotia sa, Daciana Sârbu, si…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

O profesoara din Azuga data afara de la liceul unde preda, in urma unui scandal, primita la o unitate din București

09:55, 27.04.2024 - Cristina Dumitrescu, o profesoara de matematica data afara de la Liceul Teoretic din Azuga, județul Prahova, iși va continua cariera la Școala nr. 80 din București. Aceasta școala este situata in Sectorul 3 al Capitalei.

Adolescentul de 15 ani care a injunghiat un elev de la o scoala din Sectorul 6, arestat preventiv

20:45, 04.04.2024 - Adolescentul de 15 ani care a injunghiat un elev de la o scoala din Sectorul 6, arestat preventivAdolescentul de 15 ani care a injunghiat un elev de la o scoala din Sectorul 6 a fost arestat preventiv.

Mihai Tudose explica de ce candidatul comun la Președinție e o necesitate

22:50, 02.04.2024 - Europarlamentarul PSD Mihai Tudose spune ca șansele ca PSD și PNL sa aiba un candidat comun la alegerile prezidențiale sunt extrem de mari. Tudose spune ca decizia Romaniei nu este una strict interna, ci e vorba de un joc mult mai amplu, in care țara noastra trebuie sa demonstreze ca e un pol de stabilitate…

Alerta de plosnite in Bucuresti! Elevii, trimisi acasa. Unde „nu se face” scoala pe durata dezinsectiei

11:10, 22.03.2024 - Ministerul Educatiei trage un semnal de alarma! Plosnitele au invadat unitatile de invatamant din sectorul 5 din Bucuresti. Asadar, in aceasta zona a Capitalei, elevii nu vor merge la scoala luni, 25 martie. Toate scolile si gradinitele din Sectorul 5 vor fi inchise luni pentru dezinsectie, astfel ca…

Cadavrul unui francez a fost descoperit pe terasa unui bloc din Sectorul 3. Barbatul era legat de picioare cu banda adeziva

14:45, 15.03.2024 - Cadavrul unui cetatean francez a fost gasit, vineri, pe terasa unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cum s-a produs decesul și iau in calcul toate scenariile, inclusiv pe cea a unei crime. Barbatul a fost gasit legat la picioare cu banda adeziva.

Cazul copilului violat intr-o școala din București: FACIAS cere masuri urgente

13:25, 05.03.2024 - Fundația pentru Apararea Cetațenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a cerut de urgența Inspectoratului Școlar din București (ISMB) sa dispuna suspendarea din funcție a directoarei școlii Gimnaziale Nicolae Titulescu din Sectorul 1 al Capitalei.


Ce parere ai despre aceasta stire?