Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cutremur puternic, de 6.5 magnitudine în Mexic

Publicat:

Epicentrul seismului care s-a produs la ora locala 10:00 a fost localizat la 10 kilometri adancime.

NOAA ( and ) nu a emis deocamdata alerta de tsunami pentru Coasta de Vest a .

Informatiile despre actualul seism alimenteaza temerile privind producerea unui nou seism in California, ce ar putea fi de o magnitunine mai mare de 7 pe Richter sau chiar mai mare decat atat, caz in care ar avea efecte catastrofale.




Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cutremur puternic in Grecia! Ce magnitudine a inregistrat seismul și unde a fost resimțit

08:05, 09.04.2024 - Un cutremur s-a produs marți dimineața, la ora 1, in Grecia, locuitorii fiind bulversați. Cutremurul a avut o magnitudine de 4,1 pe scara Richter și a fost resimțit in special in zona Amphilochia.

„Oamenii s-au panicat, cladirile se clatinau”. Un cutremur neobișnuit a avut loc vineri in SUA

18:40, 05.04.2024 - Un cutremur de suprafata destul de puternic, de magnitudine 4,8, potrivit USGS, care s-a produs la o adancime mica, de numai cativa kilometri, a zguduit vineri dimineata (ora locala) coasta de est a Statelor Unite, simtindu-se puternic inclusiv la New York, potrivit News.ro.

Cutremur de suprafata pe coasta de est a SUA, care a zguduit cladirile din New York pana in Boston

18:10, 05.04.2024 - Un cutremur de suprafata destul de puternic, de magnitudine 4,8, potrivit USGS, care s-a produs la o adancime mica, de numai cativa kilometri, a zguduit vineri dimineata (ora locala) coasta de est a Statelor Unite, simtindu-se puternic inclusiv la New York, relateaza News.ro.

Cutremur puternic intr-o destinație frecventata des de romani. Ce magnitudine a inregistrat seismul

10:10, 29.03.2024 - Cutremur puternic in Grecia! Seismul a avut o magnitudine de 5,7 pe scara Richter și a fost inregistrat in zona maritima, la 25 km est de Strophades, in aceasta dimineața. Vibrația, care a avut o durata lunga, a fost resimțita in zone din Attica.

Statele Unite, maturate de un viscol puternic: zeci de mii de oamenii nu mai au electricitate, iar situația risca sa devina tot mai grava

07:50, 03.03.2024 - Un viscol puternic loveste parti din California si Nevada, in vestul Statelor Unite. Furtuna de zapada a dus la inchiderea principalelor drumuri, a inchis statiuni de schi si a lasat zeci de mii de locuinte fara electricitate, scrie BBC, citat de news.ro. Viscolul a fost deosebit de puternic in regiunea…

Cutremur puternic in zona Vrancea. Seismul a fost resimțit și la București

13:55, 29.02.2024 - Un cutremur cu magnitudinea de 4,2 grade pe scara Richter a avut loc joi, la ora 11:25, in zona Seismica Vrancea, la o adancime de 140 de kilometri, conform INFP. „In ziua de 29 Februarie 2024, la ora 11:25:46 (ora locala a Romaniei), s-a produs in ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur mediu cu magnitudinea…

VIDEO | Alerta - A fost declarata Stare de Urgența: Furtuni și fenomene meteo extreme au loc in SUA

20:40, 05.02.2024 - Guvernatorul Californiei Gavin Newsom a instituit starea de urgenta, in contextul in care vestul Statelor Unite sunt afectate de o furtuna de iarna puternica, relateaza AFP.Precipitatii importante au loc de mai multe zile pe Coasta de Vest, iar joi 20 de milioane de oameni din California au fost…

Cutremur puternic in Romania! Ce magnitudine a avut seisemul care a zguduit țara in ziua de duminica

11:20, 05.02.2024 - A fost cutremur de 3,6 grade pe scara Richter. Seismul s-a produs in ziua de duminica la ora 11:53, in zona seismica Vrancea, in judetul Buzau, anunța Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului.


Ce parere ai despre aceasta stire?