Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cutremur de suprafaţă pe coasta de est a SUA, care a zguduit clădirile din New York până în Boston

Publicat:
Cutremur de suprafaţă pe coasta de est a SUA, care a zguduit clădirile din New York până în Boston

Un cutremur de suprafata destul de puternic, de magnitudine 4,8, potrivit USGS, care s-a produs la o adancime mica, de numai cativa kilometri, a zguduit vineri dimineata (ora locala) coasta de est a , simtindu-se puternic inclusiv la , relateaza News.ro.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Miscarea de sustinere pentru Gaza se raspandeste in campusurile universitare americane

06:20, 26.04.2024 - Sute de arestari, politisti care se confrunta cu studenti care opun rezistenta: tensiunea a ramas electrica joi in campusurile americane, in contextul in care miscarea de protest impotriva razboiului din Fasia Gaza se raspandeste in intreaga tara, informeaza vineri AFP. De la Los Angeles la Atlanta,…

Pamantul se zgalțaie din temelii: Cutremur puternic de suprafața in Asia

16:45, 22.04.2024 - Taiwanul a fost zguduit luni seara de un cutremur ”puternic”, resimtit la Taipei de personal AFP, iar Agentia Meteorologica taiwaneza a anuntat un seism de magnitudinea 5,5 in comitatul Hualien (est), relateaza AFP.

Laura Giurcanu era in New York atunci cand un cutremur rar a zguduit orașul. Unde se afla caștigatoarea de la America Express in acele momente: „S-a simțit foarte tare”

13:25, 06.04.2024 - Ieri seara, un cutremur neobișnuit a zguduit orașul New York. A fost resimțit in trei state și a creat panica in randul oamenilor, care nu sunt obișnuiți ca acolo sa fie seisme dese. Și Laura Giurcanu era in New York atunci, impreuna cu sora ei, Bianca.

New York, zguduit de un cutremur puternic

12:45, 06.04.2024 - Un cutremur de suprafata, cu magnitudinea de 4,8, produs la o adincime mica, a zguduit vineri coasta de est a Statelor Unite ale Americii (SUA). Seismul s-a simtindu-se puternic inclusiv la New York. Miscarea seismica a provocat zguduirea cladirilor si a indus spaima oamenilor atit in metropola New…

Cutremur in Statele Unite ale Americii! New York-ul a fost zguduit! Ce magnitudine s-a inregistrat

21:00, 05.04.2024 - Un cutremur cu magnitudinea de 4,8 a avut loc in Statele Unite ale Americii și a lovit coasta estica. Populația din New York a fost alertata, mai ales ca nu a mai avut loc un astfel de fenomen din 2011. Primarul orașului ii indeamna pe locuitori sa fie liniștiți.

BREAKING NEWS: Un cutremur de magnitudine 4,8 a zguduit coasta estica a Statelor Unite, inclusiv New York

18:55, 05.04.2024 - Un cutremur cu magnitudinea de 4,8 a lovit nord-estul Statelor Unite vineri dimineața, resimțindu-se puternic in zona metropolitana a orașului New York și pe intregul litoral de est, de la Maryland pana in Maine, conform US Geological Survey (USGS). Epicentrul a fost identificat in apropiere de Lebanon,…

„Oamenii s-au panicat, cladirile se clatinau”. Un cutremur neobișnuit a avut loc vineri in SUA

18:40, 05.04.2024 - Un cutremur de suprafata destul de puternic, de magnitudine 4,8, potrivit USGS, care s-a produs la o adancime mica, de numai cativa kilometri, a zguduit vineri dimineata (ora locala) coasta de est a Statelor Unite, simtindu-se puternic inclusiv la New York, potrivit News.ro.

Cutremur cu magnitudinea de aproape 5 grade vineri seara. Unde a fost resimțit cel mai mult

18:15, 05.04.2024 - Un cutremur de suprafata de magnitudine 4,8, potrivit USGS s-a produs la o adancime mica, de numai cativa kilometri, a zguduit vineri dimineata (ora locala) coasta de est a Statelor Unite, simtindu-se puternic inclusiv la New York.Seismul a avut epicentrul in statul New Jersey, la 7 km nord-nord-est…


Ce parere ai despre aceasta stire?