CURATA ORGANISMUL DE TOXINE SI CHIMICALE DOAR CU UN PAHAR DIN ACEASTA UIMITOARE BAUTURA
Publicat:Expertii in sanatate spun ca aceasta reteta uimitoare te va ajuta sa-ti pastrezi o sanatate de invidiat si iti va curata organismul de toxinele si chimicalele pe care le ingerezi zilnic. Citeste mai jos cum sa-ti prepari cea mai simpla reteta, in urma careia nu vei mai sti cum este sa fi bolnav…. Ingrediente: 350 ml apa (calda) O lingura si jumatate de ovaz (organic) Mod de preparare: Clatiti ovazul. Dupa ce l-ati clatit, fierbeti cei 350 ml de apa. Puneti intr-un recipient ovazul si turnati apa clocotita peste ovaz. Lasati continutul sa stea peste noapte, dar nu mai putin de 12 ore. Administrare…
Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…
Sursa articol: ampress.ro
Stiri pe aceeasi tema
Bautura care te ajuta sa dai jos 20 de kilograme. Minunea este posibila in 2 luni
20:30, 26.04.2024 - Rețeta smoothie-ului „Oat-Zempic”Smoothie-ul „oat-zempic” este extrem de simplu de preparat, necesitand doar cateva ingrediente accesibile:240 ml apa45 g ovazUn varf de scorțișoaraUn strop de limeToate aceste ingrediente sunt amestecate impreuna, rezultand o bautura ușor de realizat, care a capturat…
Socata - bautura minune a primaverii: intarește sistemul imunitar și te ajuta sa slabești. Rețeta tradiționala
22:10, 25.04.2024 - Socul este un remediu natural impotriva tusei, a rinitei, faringitei și bronșitei, iar socata ne ajuta sa invingem bacteriile și virușii, dar și sa scapam de kilogramele in plus.Socata, bautura care alunga bacteriile și virușii, dar și kilogramele in plusSocata, bautura delicioasa, preparata din florile…
Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman
18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…
Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman
14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…
Turte cu branza și marar: un deliciu al copilariei, la tine in farfurie. Se prepara rapid și este potrivit pentru intreaga familie
13:30, 06.03.2024 - Ingrediente pentru turta rapida- 500 g faina- 250 ml apa calduța- 100 de grame de branza rasa- 1/2 lingurița zahar- 25 g drojdie proaspata- 50 ml ulei- 1 lingurița sare- mararCum se preparaIntr-un bol generos, adaugați faina și formați o adancitura in mijlocul ei. Intr-un alt recipient, dizolvați drojdia…
Apa plata, sanatate curata! Vlad Dragulin știe cel mai bine rețeta succesului! Cum l-au surprins paparazzi pe cunoscutul actor / PAPARAZZI
23:01, 01.03.2024 - Paparazzii Spynews.ro au ieșit, din nou, la ”vanatoare de vedete”, iar de aceasta data in prim plan s-a aflat nimeni altul decat Vlad Dragulin. Iata ipostaza in care a fost surprins, de aceasta data, actorul de catre paparazzii SpyNews.ro, cand credea ca nimeni nu il vede. Fiți pe faza! Va aratam imagini…
Dulceața de ceapa, rețeta cu care ii vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fara egal
09:00, 27.02.2024 - Aceasta rețeta simpla și delicioasa va transforma ceapa obișnuita intr-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alaturi de branzeturi, carne sau chiar pe o simpla felie de paine prajita, relateaza Știri Diaspora.Ingrediente- 1 kg de ceapa roșie sau ceapa galbena, curațata și taiata subțire- 500…
Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas
13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…