Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum vrea Guvernul să resusciteze industria de apărare: de la unificarea companiilor la producţia de sisteme de apărare aeriană cu baza la sol

Publicat:

Planul de relansare economica anuntat de Guvern prevede o serie de masuri pentru resuscitarea industriei de aparare, inclusiv prin reorganizarea prin unificare a operatorilor economici subordonati si integrarea in productie a unor sisteme de aparare awerioana cu baza la sol.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

NATO pregatește sisteme de aparare aeriana pentru Ucraina. Stoltenberg, așteptat sa faca anunțul 'in viitorul apropiat'

13:35, 21.04.2024 - Anunțurile sunt așteptate "in viitorul apropiat", a declarat secretarul general al NATO dupa ce Zelenski s-a intalnit cu miniștrii apararii. Deși accentul este pus pe sistemul Patriot, "exista și alte arme pe care aliații le pot furniza, inclusiv SAMP/Ts", a declarat secretarul general al NATO, Jens…

Americanii au distrus sisteme de aparare aeriana și drone ale Houthi

12:25, 09.04.2024 - Armata SUA a distrus sisteme de aparare aeriana și drone ale Houthi. Americanii au desfașurat o operațiune de amploare in zona Marii Roșii. Americanii nu au avut victima sau pagube in timpul operațiunii.

Americanii anunța ca au distrus sisteme de aparare aeriana și drone ale Houthi

10:25, 09.04.2024 - Armata SUA a distrus sisteme de aparare aeriana și drone ale Houthi. Americanii au desfașurat o operațiune de amploare in zona Marii Roșii. Americanii nu au avut victima sau pagube in timpul operațiunii.

Zelenski, dupa atacul cu rachete asupra Kievului:avem nevoie de mai multe sisteme de aparare aeriana

22:05, 25.03.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a solicitat partenerilor occidentali sa doneze mai multe sisteme de aparare aeriana. Solicitarea a fost facuta luni, dupa atacul cu rachete care a vizat orașul Kiev. Cel puțin cinci persoane au fost ranite.

Volodimir Zelenski face apel la livrarea rapida de catre aliați a mai multor sisteme de aparare aeriana

16:15, 04.03.2024 - Președintele ucrainean a lansat sambata seara un nou apel la aliații occidentali sa furnizeze cat mai repede Kievului mai multe sisteme de aparare aeriana. Apelul vine pe fondul atacurilor dure ale rușilor vizand Odesa și alte regiuni ucrainene vineri noaptea și sambata. Ultimul bilanț al victimelor…

Atac la Odesa soldat cu opt morți. Localnica: „Este inspaimantator”. Zelenski cere sisteme de aparare aeriana

12:50, 03.03.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a reiterat sambata apelul sau catre aliații occidentali pentru furnizarea cat mai repede cu putința de noi sisteme aeriene dupa atacurile rusești soldate cu cel puțin 11 morți, dintre care opt la Odesa.

Zelenski face un nou apel disperat catre Occident și cere sisteme de aparare aeriana: „Sa protejam mai bine poporul de terorismul rus”

16:20, 02.03.2024 - Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a reiterat sambata un apel adresat aliatilor sai occidentali de a oferi Kievului mai multe sisteme de aparare aeriana, dupa atacurile rusesti care au provocat moartea a cinci persoane, potrivit Ucrainei, scrie AFP, citata de News.ro. 

S-au alocat 100 de milioane de lei pentru unii angajați - Guvern, hotarat sa revitalizeze un sector strategic

23:15, 16.02.2024 - Guvernul a aprobat, vineri, in sedinta, o Hotarare privind alocarea a 100 milioane de lei de care va beneficia un numar mediu maxim de 1.436 de salariati din cadrul Companiei Nationale Romarm si alte cinci societati care desfasoara activitati in industria nationala de aparare. Actul normativ aproba…


Ce parere ai despre aceasta stire?