Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se simte Laura Cosoi, după ce a anunțat că este însărcinată pentru a patra oară: ”Trec printr-o etapa de vulnerabilitate”

Publicat:

le-a dat vestea cea mare fanilor, in urma cu cateva zile, cand a dezvaluit ca este insarcinata pentru a patra oara. Au urmat o mulțime de reacții de bucurie din partea celor care o susțin. De aceasta data, actrița a dezvaluit cum se simte și cum trece prin aceasta perioada delicata din viața unei femei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Roxana Ciuhulescu a dezvaluit cat a costat operația fiicei sale, Ana, și cum se simte acum adolescenta: "Din ce mi-a explicat medicul..." / VIDEO

11:31, 27.04.2024 - Anul trecut, Roxana Ciuhulescu a trecut prin momente cumplite, dupa ce fiica ei, Ana, a fost operata, dupa ce fusese diagnosticata cu o boala care avansase foarte repede in ultimii 3 ani, dupa cum chiar vedeta declara. In cadrul unui interviu pentru Xtra Night Show, Roxana Ciuhulescu a dezvaluit cat…

Sambata se disputa etapa a patra din circuitul „Oradea joaca padel”

15:05, 11.04.2024 - Sportul indoor care cunoaște o dezvoltare semnificativa in Oradea este padelul. La acest lucru a contribuit din plin și circuitul „Oradea joaca padel”, care se desfașoara la Padel Arena Oradea din complexul Era Park.

Ce a determinat-o pe Laura Cosoi sa mai aiba un copil. Actrița va naște pentru a patra oara

09:05, 06.03.2024 - Ce a determinat-o pe Laura Cosoi sa mai aiba un copil. Actrița va naște pentru a patra oara Continue reading Ce a determinat-o pe Laura Cosoi sa mai aiba un copil. Actrița va naște pentru a patra oara at Tabu.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Bruce Willis. Cum se simte și ce a dezvaluit Demi Moore, fosta lui soție

15:15, 03.02.2024 - Actrița Demi Moore a discutat in cadrul emisiunii "Good Morning America" despre starea de sanatate a fostului ei soț, Bruce Willis, de la care a divorțat cu peste 20 de ani in urma, conform informațiilor furnizate de news.ro.

Star Magazin. Cum se simte Laura Cosoi insarcinata in cinci luni! Actrița trece prin cea mai frumoasa perioada: ”Mi-a fost mai... / VIDEO

15:15, 01.02.2024 - De cand a aflat ca este insarcinata, Laura Cosoi radiaza de fericire. Actrița este mai implinita ca niciodata și abia așteapta sa iși stranga in brațe cel de-al patrulea copil. laura Cosoi a vorbit la Antena Stars despre cum se simte in aceasta perioada și ce simptome are.

Laura Cosoi, insarcinata cu cel de-al patrulea copil, a povestit cum se simte: „Nu imi amintesc sa fi trait asta“

18:41, 28.01.2024 - Insarcinata cu cel de-al patrulea copil, Laura Cosoi a spus cum s-a simțit in ultima perioada. O raceala i-a ingreunat treburile zilnice, dandu-i peste cap tot programul. La inceputul anului, vedeta a dezvaluit ca este gravida, la scurt timp dupa decesul mamei sale.

Prin ce trece Laura Cosoi, insarcinata pentru a patra oara: „Nu imi amintesc sa fi trait asta de 5 ani incoace”

13:00, 28.01.2024 - Laura Cosoi urmeaza sa devina mama pentru a patra oara, insa ultimele doua saptamani a trecut prin momente mai grele. Actrița este racita și gestioneaza cu greu toate lucrurile pe care le are de facut.La inceputul acestui an, Laura Cosoi anunța ca este insarcinata pentru a patra oara. Actrița a avut…


Ce parere ai despre aceasta stire?