Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se produce: Fabrica de mortare Weber, Turda (VIDEO)

Publicat:

La fabrica de mortare Weber din Turda producem adezivi pentru sisteme ETICS de termoizolare a fațadei, adezivi pentru placari cu gresie, faianța, marmura sau piatra naturala, mortare de zidire sau tencuire, șape, finisaje precum tinciuri sau gleturi, tencuieli decorative. Gama produsa la fabrica : • Adezivi pentru *lipirea și armarea termoizolațiilor pentru fațada; *placari [...] se produce: Fabrica de mortare Weber, Turda (VIDEO) apare prima data in TurdaNews .

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

O fabrica istorica din Romania a fost scoasa la licitație: A fost unica la mijlocul anilor 1990

20:15, 04.04.2024 - Prima fabrica de seringi de unica folosinta din Romania, Sanevit Arad, care nu mai produce nimic de un deceniu si se afla in faliment, este scoasa la licitatie publica, pretul de pornire fiind de 1.685.000 de euro, potrivit unor anunturi publicate pe site-urile de specialitate.

O mare companie din Turcia deschide o fabrica uriașa in Romania: tehnologia speciala care va ajuta mult țara noastra

11:50, 31.03.2024 - Compania turca de investiții Ussuri Capital intenționeaza sa construiasca o noua fabrica de oțeluri plate cu emisii reduse de carbon in Romania, informeaza S&P Global. Compania va utiliza deșeuri din piața locala, ceea ce va ajuta mult Romania, care are probleme mari cu reciclarea deșeurilor. In…

Ministrul Mediului anunța ca in Romania se va fabrica un autoturism electric. „Degeaba ai mașina electrica, daca n-ai unde sa o incarci”

07:45, 22.03.2024 - Ministrul Mediului, Mircea Fechet a afirmat ca in aceasta saptamana a primit „o mare veste”, și anume ca in Romania se va fabrica un autoturism electric. Acesta va intra in producție incepand cu acest an, a mai declarat ministrul.

VIDEO. Mizerie de nedescris la o fabrica de paine din Timișoara. A fost inchisa temporar

18:45, 13.03.2024 - Control operativ al inspectorilor de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș la o fabrica de produse de panificație și patiserie din Timișoara. A fost inchisa temporar din cauza neregulilor gasite și a incasat trei amenzi in valoare de 11.000 de lei.

Fabrica de medicamente de la Turda este cea mai de impact investiție a anului in Romania!

09:40, 06.03.2024 - Fabrica de medicamente STADA este cea mai de impact investiția a anului in Romania, conform Business Review, care i-a premiat pe cei de la STADA cu aceasta distincție. ”Mulțumim, Business Review pentru premiul “The Most Impactful Investment of the Year” și oportunitatea de a aduce proiectul de investiție…

Vești bune pe piața auto. Cel mai renumit constructor de mașini electrice va deschide o fabrica in Romania

13:10, 22.02.2024 - Cel mai renumit constructor de mașini electrice din lume va deschide o fabrica intr-un oraș din Romania. Primarul localitații susține ca vor fi circa 200 de angajați inițial, cu perspectiva de triplare in viitor.

A inceput demolarea unei fabrici legendare din Timișoara

01:51, 12.02.2024 - A inceput demolarea cladirilor unei fabricii celebre din Timișoara, unde au lucrat de-a lungul anilor zeci de mii de oameni, majoritatea femei. Dezvoltatorul Speedwell se extinde la nivel național și a anunțat achiziția unui teren de 24.000 de mp in Timișoara, pentru cel de-al doilea proiect mixt al…

Concedieri masive la o fabrica din Romania, deschisa in 2021. Sute de angajati vor fi dați afara

16:20, 03.02.2024 - Concedieri masive la o fabrica din Romania, deschisa in 2021. Sute de angajati vor fi dați afaraO fabrica din Romania a anunțat ca va disponibiliza 40% din personal in perioada urmatoare. Sute de angajați vor ramane fara un loc de munca. Grupul chinez Haier anunța ca vrea sa disponibilizeze…


Ce parere ai despre aceasta stire?