Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se prepară sarmalele de peşte. Rețeta tradițională culeasă de la o mânăstire din Banat

Publicat:

este mult mai ușor de ținut decat cel al Paștelui, pentru ca are multe dezlegari la pește, un aliment gustos și sanatos, atunci cand e atent ales, care, consumat prajit sau fript, ori in diferite preparate, mai domolește din asprimea perioadei de abstinența.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reteta tradiționala: Cozonacii de Paști

13:46, 01.05.2024 - In religia ortodoxa, cozonacul este considerat o paine ritualica, indulcita, care simbolizeaza bogatia, bucuria sarbatorii si transformarea spirituala. In prezent, cozonacul s-a transformat intr-o prajitura tradiționala romaneasca și bulgareasca (deși denumirea provine din termenul bulgaresc kozunak,…

Rețeta de pasca a Sandei Marin. Pasca tradiționala de pe vremea bunicilor

19:06, 30.04.2024 - Paștele se apropie cu pași repezi, iar daca vreți sa va bucurați de un preparat tradițional delicios, atunci pregatiți rețeta de pasca a Sandei Marin. Este o pasca tradiționala de pe vremea bunicilor. Iata de ce ingrediente aveți nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de paste cu ciuperci și ardei gras. Un preparat simplu pentru weekend și perioada postului

09:20, 19.04.2024 - Rețeta de paste cu ciuperci și ardei gras este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este o mancare simpla și delicioasa pentru weekend și mai ales pentru perioada de post a Paștelui. Cu siguranța aceasta delicatesa va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata care sunt pașii…

Rețeta de pateu de naut. Preparatul perfect pentru post

09:45, 16.04.2024 - Rețeta de pateu de naut este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este un preparat perfect pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Reteta de sarmale de post ca la manastire. Ingredientul pe care il folosesc maicutele de sute de ani

09:36, 08.04.2024 - Ne aflam in Postul Paștelui, perioada in care mancarurile de post sunt la mare cautare. Una dintre cele mai delicioase și sațioase preparate este cea de sarmale. Maicuțele folosesc un ingredient special la prepararea lor, iar gustul este unul desavarșit! Reteta de sarmale de post ca la manastire Sarmalele…

Rețeta ardeilor umpluți de post de la Manastirea Prislop. Cum sa iasa savuroși

13:25, 05.04.2024 - In aceasta perioada, creștinii ortodocși țin postul Paștelui. Aceștia se pregatesc de invierea Domnului atat cu sufletul, cat și cu trupul. Gospodinele pot pregati bucate delicioase chiar și in post.

Rețeta de negresa de post cu nuca și gem. Un desert cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

19:50, 25.03.2024 - Ne aflam in perioada de post a Paștelui, iar din acest motiv ne-am gandit sa-ți prezentam o rețeta simpla de negresa cu nuca și gem. Este un desert cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei mai dragi oameni din viața ta. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de covrigi de casa. Un preparat gustos de post

13:20, 22.03.2024 - Suntem in perioada de post a Paștelui, iar din acest motiv ne-am gandit sa-ți prezentam o rețeta simpla de covrigi de casa. Este un preparat gustos, care iți va incanta papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?