Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se prepara o cafea buna? Si de ce nu este sanatoasa cafeaua la ibric?

Publicat:

cafeaua la ibric Facem asta in fiecare dimineata, dar nici nu realizam ce riscuri implica consumul ei. Cafeaua preparata la ibric poate creste colesterolul, din cauza zatului.
Cea mai buna modalitate de preparare e la filtru sau espressor. “Espressoul are o aroma foarte puternica, dar, contrar conceptiilor populare, nu are o cantitate mai mare de cofeina decat cea preparata la filtru, pentru ca este preparata la abur&", sustine nutritionistul , de la Cabinetul de Diabet, Nutritie si , potrivit doctorulzilei.ro.

Consumul regulat de cafea reduce…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atenție ce mananci! Anumiți aditivi alimentari ar putea crește riscul de diabet - studiu

15:25, 25.04.2024 - Consumul frecvent al anumitor emulsifianti pare sa fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugereaza un studiu amplu publicat miercuri, a carui metodologie face insa obiectul mai multor critici.

Consumul ridicat de zahar, legat de un risc crescut de depresie

08:11, 12.04.2024 - Depresia este o tulburare mintala comuna, care afecteaza sute de milioane de oameni din intreaga lume, iar oamenii de știința lucreaza de mulți ani pentru a afla mai multe despre factorii care duc la aceasta afecțiune asociata cu risc crescut de suicid. U

Sarmalele și glicemia. De ce explodeaza glicemia, chiar daca le mancați fara paine. Ce spune un cunoscut diabetolog?

16:26, 09.04.2024 - „MI-A URCAT MULT GLICEMIA DE LA SARMALE. NU INTELEG DE CE, NU LE-AM MANCAT CU PAINE”, a scris medicul Adrian Copcea, specialist in Diabet, Nutritie și Boli Metabolice.  Din doua motive sarmalele pot urca mult glicemia unor persoane:1) Carnea de porc. E o carne, care e zisa „buna pentru diabet” pentru…

Nu mai pune zahar sau miere in cafea! Ingredientul fara calorii care ii taie din gustul amar

23:45, 25.03.2024 - Cafeaua este una dintre cele mai consumate bauturi, fara de care mulți nici macar nu iși incep ziua. Puțini sunt cei ce o beau neindulcita, in timp ce alții o consuma cu zahar sau miere. Specialiștii au dezvaluit care este ingredientul ce ii taie gustul amar și nu are nici calorii. Cu ce sa indulcim…

Adevarul nebanuit despre consumul de cafea: cat trebuie sa consumam pentru o inima sanatoasa

10:35, 13.03.2024 - Un articol din Jurnalul European de Cardiologie Preventiva, din septembrie 2022 spune ca daca bei doar o ceașca de cafea pe zi, vei avea o inima mai sanatoasa și risc general redus de mortalitate.De ce este important acest studiu? Ca și in ceea ce privește cercetarea in nutriție, acest studiu observațional…

Adevarul nebanuit despre consumul de cafea: cat trebuie sa consumam pentru o inima sanatoasa

08:05, 12.03.2024 - Un articol din Jurnalul European de Cardiologie Preventiva, din septembrie 2022 spune ca daca bei doar o ceașca de cafea pe zi, vei avea o inima mai sanatoasa și risc general redus de mortalitate.De ce este important acest studiu? Ca și in ceea ce privește cercetarea in nutriție, acest studiu observațional…

Nu mai bea cafea de dimineata! Bautura care te energizeaza imediat, este mult mai sanatoasa

23:35, 03.03.2024 - Cafeaua este una dintre bauturile cu care majoritatea oamenilor iși incep ziua. Exista, insa, și alte alternative, mult mai sanatoase, care iți dau aceeași energie. Afla care este bautura-minune, ce te va ajuta sa funcționezi la capacitate maxima toata ziua. Bautura care ține locul cafelei Intr-o lume…

Medic primar diabet, nutritie si boli metabolice: Sunt multe persoane care nu isi cunosc greutatea

14:15, 27.02.2024 - Medicul primar diabet, nutritie si boli metabolice Nicolae Hancu a afirmat ca sunt multe persoane care nu isi cunosc greutatea, iar daca o cunosc, atunci nu stiu cum sa o interpreteze. El a precizat ca in cantar in fiecare baie reprezinta un semn de civilizatie si nu este un instrument prin care este…


Ce parere ai despre aceasta stire?