Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se prepară o cafea afrodiziacă?

Publicat:

Cu totii iubim cafeaua si parca nu ne putem incepe ziua fara ea. Cafeaua nu este doar sursa numarul unu de antioxidanti, asa cum sugereaza un studiu al Universitatii din Scranton, ci si un bun afrodiziac. Daca niciun aliment din materialul nostru dedicat acestui subiect nu te atrage, cu siguranta vei incerca aceasta reteta de cafea.

Pentru inceput, ai nevoie de:

-MACA: o radacina de origine Azteca, care creste de obicei in solurile nisipoase. Iti sustine tonusul corpului tau in crearea enzimelor necesare pentru a echilibra hormonii si spori fertilitatea. Este considerat un…

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

Uita de scorțișoara! Ingredientul secret care schimba total gustul cafelei. Bonus: ii da o aroma de 3 ori mai intensa

08:51, 19.05.2024 - Cafeaua este cel mai bun elixir al dimineților noastre, cu toate ca mulți spun ca nu ar trebui sa bem la primele ore. Dar, cei care inca au aceasta practica trebuie sa uite de scorțișoara, deoarece avem ingredientul secret care schimba total gustul cafelei. Iar ca bonus, ii da o aroma de 3 ori mai […]…

Camin cu peste 500 de locuri langa noul Spital Regional, pentru studenții UMF Cluj! Va crește și numarul locurilor disponibile pe bancile universitații

13:40, 18.05.2024 - Rectorul UMF Anca Buzoianu a anunțat la „ceremonia de spargere a solului” pentru Spitalul Regional de Urgența ca universitatea planuiește sa construiasca un nou camin pentru studenți cat mai aproape de locul in care va fi amplasat noul spital.,,Dorim sa facem caminul de studenți cat mai aproape( n.red…

Cand se pune cenusa la ceapa si ce cantitate este ideala. Asa va creste sanatoasa, recolta va fi mai bogata decat anul trecut

14:35, 22.04.2024 - Ceapa este una dintre cele mai cultivate plante, nelipsita din gradinile romanilor. Este o leguma extrem de consumata, care are și o mulțime de beneficii și utilizari. Daca vrei o cultura perfecta, nu uita sa adaugi cenușa pe plantație. Așa va crește sanatoasa și se va dezvolta optim. Cata cenușa se…

Studiu: Numarul pisicilor care cad de la ferestre si se ranesc grav creste in lunile calduroase

09:51, 17.04.2024 - 13 dintre pisicile care cad de la fereastra mor din cauza ranilor, iar aproape jumatate dintre ele se aleg cu fracturi ale membrelor; Cele mai multe pisici cad de la ferestre in perioadele calduroase ale anului, fiind atrase de pasari, frunze sau diverse sunete din exteriorul locuintei; Chiar si caderile…

Riscul de boli cardiovasculare la femei crește brusc dupa menopauza, potrivit unui nou studiu

19:35, 02.04.2024 - Sanatatea cardiaca a femeilor poate scadea brusc dupa menopauza, sugereaza un nou studiu, potrivit Yahoo Life. Motivul: incetinirea dramatica a producția de estrogen de catre ovare și pierderea efectelor protectoare ale hormonului.

STUDIU: Vremea calda afecteaza sistemul imunitar și crește riscul de boli cardiovasculare

08:40, 27.03.2024 - Cercetatorii au analizat probe de sange de la 624 de persoane din Louisville, Kentucky, și au descoperit ca vremea calda a fost asociata cu niveluri crescute ale mai multor citokine, proteine ​​implicate in inflamație. Unul, TNF-alfa, este un marker important al bolilor cardiovasculare. Caldura a fost,…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

16:21, 08.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Romania, exportator de banane, mandarine, nuci de cocos și kiwi. Trimiterile externe de fructe exotice ale Romaniei au scazut de cinci ori intr-un an

11:05, 06.03.2024 - Exportul de banane al țarii noastre s-a redus de la 14.989 de tone in anul 2022 la 3.322 de tone in 2023, iar valoarea acestora a scazut de la 63,9 milioane de lei la 14,9 milioane de lei, arata datele Institutului Național de Statistica (INS), la solicitarea Libertatea. Acestea sunt de fapt importuri…


Ce parere ai despre aceasta stire?