Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se prepară mâncarea de brozbe, un deliciu culinar în Banat. Ingredientele care dau gustul apetisant al preparatului

Publicat:

Preparatul culinar are influente sarbesti, in special asupra denumirii, iar unul dintre specificurile zonei Banatului in arta culinara este ca legumele vor fi insotite aproape intotdeuna de carnea de porc.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Toata tara, inclusiv Bucuresti, intra de la 17.00 sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindina și vijelii

12:01, 13.06.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua avertizare de fenomene extreme in Romania. Astfel, de la ora 17.00 intra in vigoare o alerta de ploi torentiale, grindina si vijelii in aproape toata tara, inclusiv București. Alerta expira maine dimineața. Astfel, in intervalul 13 iunie, ora 17.00…

Zilele Europene ale Arheologiei la Muzeul Național al Banatului

14:20, 08.06.2024 - Zilele Europene ale Arheologiei la Muzeul Național al Banatului. In perioada 14-16 iunie, Muzeul Național al Banatului celebreaza Zilele Europene ale Arheologiei cu un eveniment deosebit, invitand publicul sa paseasca direct pe situl arheologic Romanești - Peștera cu Apa, pentru a...

Ține dieta… cu emoție. Bilic, sfaturi mai puțin știute. ”In afara de zahar…”

19:00, 30.05.2024 - Aspectul emoțional e important cand ținem o dieta. Mihaela Bilic vine cu o perspectiva interesanta asupra relației dintre dieta și emoții. „Gustul e in cap, nu in gura!, spune Bilic, specialist in domeniul sanatații și nutriției. Daca pe copii, de pilda, ii obligam sa manance sau nu este gatit pe placul…

Descopera gustul Mexicului la PENNY!

10:41, 17.05.2024 - In aceasta saptamana, PENNY iți aduce Mexicul mai aproape cu o selecție de produse care transforma orice masa intr-o fiesta a aromelor mexicane. Supermarketul tau preferat te așteapta cu tot ce ai nevoie pentru a recrea cele mai delicioase și colorate mancaruri din bucataria mexicana, toate la prețuri…

La Parța se pregatește festivalul de arheologie experimentala ”PreHistoria”

13:05, 16.05.2024 - In organizarea Muzeului Național al Banatului va avea loc evenimentul „PreHistoria”, un festival de arheologie experimentala ce va avea loc la Punctul Muzeal Parța, din comuna timișeana, in zilele de 25 și 26 mai. Evenimentul, organizat cu sprijinul Consiliului Județean Timiș și al Primariei Comunei…

Ciorba de pui a la grec ca la restaurant. Care sunt cele doua ingredientele care ii dau gustul desavarșit

14:31, 08.05.2024 -  Ingredientele pe care sa le adaugi in ciorba a la grecCiorba de pui a la grec este un deliciu desavarșit, daca este preparata ca la carte. Chiar daca exista mai multe rețete pe internet, sau in carțile de bucate, doar cu una singura nu vei da niciodata greș. Iata care sunt cele doua ingrediente care…

Un festival unic si de traditie ajunge la a 36-a editie! Haideti sa ascultati fanfarele

18:00, 19.04.2024 - Zece fanfare, cinci scene, sute de alamuri! Emoții, nostalgie, atmosfera Banatului de altadata și o muzica irezistibila, ce face inimile sa tresalte, la Festivalul Fanfarelor. Cea de-a 36-a ediție a festivalului se va desfașura in Duminica Floriilor, 28 aprilie 2024, de la ora 16:00, in cinci locații…

Rețeta de post a bunicii. Cum sa faci mancare din prune uscate

06:05, 12.04.2024 - Rețeta de post a bunicii. Cum sa faci mancare din prune uscate. O rețeta de post care cu ani in urma era des intalnita este cea pentru mancarea din prune uscate. Deși pentru mulți prunele uscate pot parea o gustare, adevarul este ca ele pot fi integrate intr-o rețeta și pot aduce un rezultat uimitor.…


Ce parere ai despre aceasta stire?