Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se prepară dulceaţa de băgrin. Exoticul aliment are un gust delicios

Publicat:

Florile de bagrin sunt preferatele albinelor pentru ca sunt bogate in polen, iar mierea stoarsa din faguri in aceasta perioada este delicioasa. , bucatar din zona Banatului ne invata cum sa facem acasa dulceata de bagrin. “E ca o miere de buna si asa de usor de preparat ca nici nu trebuie sa iti bati capul prea mult. Pentru un kilogram de floare de salcam ai nevoie de 600 de grame de zahar si sase sute de mililitri de apa. Zeama de la o lamaie e indeajunsa ca sa impiedice zaharisirea si mai trebuie daca iti place sa adaogi si un baton de scortisoara sa-i mai duci aroma spre orient. Si…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai rapid desert cu corcodușe

06:00, 23.05.2024 - Cel mai rapid desert cu corcodușe. A venit sezonul corcodușelor. Acestea se gasesc mai oriunde, poate chiar pe drumuri, dar și in paduri. Corcodușele se mai gasesc și in piețe, iar mai mereu au un preț cat se poate de accesibil. Ele pot fi transformate insa și intr-un desert de-a dreptul delicios. Cel…

Cum obții cea mai delicioasa dulceața de capșuni. Ingredinetul pe care doar marile gospodine il cunosc: toata savoarea sta in el

08:01, 22.05.2024 - Poate ca mulți dintre noi ne putem gandi ca dulceața de capșuni, cat și orice fel de dulceața, in general, este un preparat destul de simplu de facut. Cu toate acestea, exista cateva trucuri pe care trebuie sa le știm, daca vrem sa ne iasa o dulceața cu adevarat delicioasa, de care sa nu ne mai saturam!…

De ce sa torni zeama de lamaie in laptele de pe foc. Rezultatul va fi un deliciu celebru in toata lumea

11:55, 13.05.2024 - Observam tot mereu ca cele mai bune trucuri le aflam de la bunicile noastre, de la gospodinele din mediul rural, care sunt trecute prin viața și au o oarecare experiența. Tot de la acestea descoperim acum de ce e bine sa torni zeama de lamaie in laptele de pe foc. Nu te-ai fi gandit la […] The post…

Reteța de chec cu lamaie și banane. Desertul delicios pentru cei dragi

09:30, 11.05.2024 - Dulciurile facute in casa sunt delicioase și mereu vor fi mult mai apreciate decat cele care se gasesc pe rafturile magazinelor. Sunt mult mai aromate, astfel ca ii vor aduce pe cei dragi impreuna la aceeași masa. Rețeta de chec de mai jos este gustoasa și se prepara foarte simplu!

Reteta originala de mici de la Cocosatu’ - Care este ingredientul secret

13:11, 27.04.2024 -  Pentru prepararea celebrilor mititei ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de vita, piper macinat, cimbru uscat, ienibahar, coriandru, chimion turcesc, anis stelat (flori uscate sub forma de stele), bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie, ulei, usturoi.Mod de preparareDaca vreti ca micii sa va…

Rețeta de prajitura cu lamaie și cocos. Desert delicios de post

22:50, 17.04.2024 - Daca iți este pofta de ceva dulce, dar nu mai știi ce sa mai faci pentru tine și pe cei dragi, pentru ca ții post, noi avem soluția care ar putea fi potrivita. Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu lamaie și cocos. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut

09:45, 28.03.2024 - Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut. Pentru iubitorii de smantana exista soluții in perioada postului. Poți sa faci smantana de post acasa cu doar cateva ingrediente. Ingredientul secret insa este tofu, care se va integra perfect. Lista cu ingrediente e urmatoarea:…

Rețeta de masline pane. Cum faci masline pane umplute cu branza

09:05, 28.03.2024 - Maslinele pane au o textura crocanta și pot fi gustarea ideala sau preparatul perfect de la aperitiv, pentru toți membri familiei. Iata cum faci acasa masline pane.Pentru a pregati masline pane, poți alege orice tip de masline, in funcție de preferințe, singura condiție este sa fie fara samburi. Pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?