Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se prepara corect slanina pentru Craciun. Ingredientul secret care da tot gustul

Publicat:

Sezonul rece reprezinta perioada perfecta pentru prepararea slaninei, o reteta populara mai ales in Transilvania fiind cea de slanina fiarta, cu usturoi si pudrata cu boia. Slanina trebuie fiarta intr-o zeama aromata sau exista si varianta fierberii in zeama de varza, pentru ca slanina sa-si piarda din continutul de grasime si sa devina foarte frageda, scrie realitatea.net. Ingrediente: 1 kilogram de slanina de pe burta porcului, mai subtire 8 catei de usturoi 2 foi de dafin 1 lingura boabe de piper 6-8 boabe de ienibahar (optional) zeama de varza (sau apa cu sare) 2-3 linguri boia de ardei dulce…

Citeste articolul mai departe pe bewoman.ro…  

Sursa articol: bewoman.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oua umplute cu ton sau pate dupa rețeta lui Sorin Bontea. Ingredientul secret care da tot gustul bun

11:10, 04.05.2024 - Cea mai buna rețeta de oua umplute, direct de la chef Sorin Bontea. Celebrul bucatar a dezvaluit cum faci cel mai gustos preparat de Paște, pe care toata familia il va adora. Cum se pregatesc, de fapt, ouale umplute cu ton sau pateu și ce ingredient-secret le da un gust aparte. Cea mai buna rețeta […]…

Reteta originala de mici de la Cocosatu’ - Care este ingredientul secret

13:11, 27.04.2024 -  Pentru prepararea celebrilor mititei ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de vita, piper macinat, cimbru uscat, ienibahar, coriandru, chimion turcesc, anis stelat (flori uscate sub forma de stele), bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie, ulei, usturoi.Mod de preparareDaca vreti ca micii sa va…

Ce adauga gospodinele din Transilvania in fasolea batuta de post pentru un gust divin. Ingredientul secret care o transforma intr-un deliciu

21:55, 13.04.2024 - Fasolea batuta este unul dintre cele mai iubite preparate de post, care se pregatește rapid și pentru care nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Unul, insa, face minuni cu acest fel de mancare și ii da un gust de-a dreotul special. Ce trebuie sa adaugi ca sa iasa ca la carte. Rețeta speciala de […]…

Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut

09:45, 28.03.2024 - Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut. Pentru iubitorii de smantana exista soluții in perioada postului. Poți sa faci smantana de post acasa cu doar cateva ingrediente. Ingredientul secret insa este tofu, care se va integra perfect. Lista cu ingrediente e urmatoarea:…

Cu ce se leaga carnea tocata pentru chiftele. Bucatarii de top nu uita niciodata de acest ingredient secret

23:10, 26.03.2024 - Chiftelele sunt foarte ușor de preparat, daca se ține cont de sfaturile bucatarilor cu experiența. Ce ingredient se folosește pentru a lega perfect carnea tocata. Indicațiile de care merita sa ții cont pentru a obține un rezultat ca in carțile vestite de bucate. Ingredientul cu care se leaga carnea…

Placinta cu branza dulce. Ingredientul banal folosit de bucatari pentru un gust desavarșit

12:55, 15.03.2024 - Ingrediente:Pentru foi3 oua13 linguri ulei13 linguri lapte13 linguri zahar15 linguri faina1 praf de copt stins in zeama de lamaie sau otet2 plicuri zahar vanilatPentru umpluturaUmplutura:700 gr branza dulce100 gr zahar3 oua2 plicuri zahar vanilat4 linguri amidon alimentar finPentru decor: zahar pudra…

Ingredientul secret care face piureul pufos. Greșelile pe care sa nu faci niciodata: strica preparatul rapid

15:51, 24.02.2024 - Este vorba despre unt. Acest ingredient il face pufos și da un gust aparte preparatului.De asemenea, pentru un piure perfect, este recomandat sa nu pui niciodata ingredientele reci in piure. Laptele sau untul trebuie adaugate la temperatura camerei sau puțin calduțe.  Un alt truc este legat de fierberea…

Ingredientul secret pe care trebuie sa il adaugi neaparat in pilaful de orez. Ii schimba complet gustul

15:40, 18.02.2024 - Pilaful de orez este unul dintre cele mai consumate preparate. Se gatește repede, are puține calorii și poate fi servit in mai multe combinații. Daca vrei sa gatești un pilaf de orez cu un gust la fel ca cel gatit de bucatarii profesioniști, trebuie sa adaugi un ingredient secret.


Ce parere ai despre aceasta stire?