Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se prepară cea mai bună zacuscă de gogoșari. Rețeta inedită, dar atât de gustoasă

Publicat:

Toamna, gospodinele adevarate sunt mai ocupate ca niciodata. Acestea pregatesc camara pentru sezonul rece cu muraturi, dulceturi, compoturi sau zacusca. Putine sunt cele care stiu cum se prepara cea mai buna zacusca de gogosari. Reteta prezentata mai jos este pe cat de usor de facut, pe atat de gustoasa. Reteta pentru cea mai buna zacusca […] The post Cum se prepara cea mai buna zacusca de gogoșari. Rețeta inedita, dar atat de gustoasa appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tarta cu blat de mamaliga. O rețeta gustoasa, de post

09:05, 15.04.2024 - Cu siguranța ți s-a intamplat sa-ți ramana din mamaliguța pregatita pentru pranz sau cina. Și daca nu ai alta idee ce sa faci din ea, iți propunem rețeta noastra de tarta cu blat de mamaliga.

O REȚETA GUSTOASA DE POST Pate de linte roșie și ardei copt

10:01, 10.04.2024 -  Gospodinele pot sa prepare pentru micul dejun cea mai gustoasa rețeta de pate de linte roșie și ardei copt de post The post O REȚETA GUSTOASA DE POST Pate de linte roșie și ardei copt first appeared on Informatia Zilei .

Rețeta speciala de placinta cu mere. Este veche de peste 500 de ani, care este secretul preparatului

00:00, 02.04.2024 - Puține gospodine știu, insa placinta cu mere este un desert vechi de peste 500 de ani. Inca din cele mai vechi timpuri, ingredientele folosite la astfel de preparate faceau toata diferența la capitolul aroma. Playtech Știri iți prezinta o rețeta deosebita de placinta cu mere. Iți va lasa gura apa! Placinta…

Rețeta de orez cu lapte de post. Ce ingrediente trebuie sa adaugi pentru un gust fabulos

16:15, 28.03.2024 - Orezul cu lapte este desertul copilariei, iar puține persoane reușesc sa egaleze gustul pe care il avea atunci. Iata o rețeta de orez cu lapte de post, care te va face sa te simți ca in tinerețe. Are puține ingrediente, pe care trebuie sa știi cum sa le combini corect.

Cat costa un borcan de zacusca facut de Gabriela Cristea. Vedeta mai vinde dulceața de portocale și cozonaci

14:50, 20.03.2024 - Cunoscuta prezentatoare de televiziune Gabriela Cristea și-a transformat pasiunea pentru gatit intr-o afacere de succes. Dupa ce a descoperit placerea de a pregati in bucatarie rețete tradiționale și delicioase, Gabriela Cristea a facut primii pași in a-și impartași talentul culinar cu fanii sai de…

Prajitura cu ciocolata, reteta simpla fara unt. E usor de facut si are putine ingrediente

09:05, 28.02.2024 - Daca vrei un desert rapid și simplu, dar mai ales ieftin, avem noi soluția. Iata cea mai tare prajitura cu ciocolata, pentru care nu ai nevoie nici macar de unt. Se pregatește foarte repede și are foarte puține ingrediente. Iata rețeta și tot ce trebuie sa știi despre preparat. Cea mai rapida și ieftina…

Plachia de pește, rețeta rapida și delicioasa. Ce condimente pui ca sa iasa gustoasa, cat o ții la cuptor

18:45, 13.02.2024 - Poți folosi pastrav, crap, macrou sau chiar somon, iar rezultatul va fi intodeauna senzațional. Plachia de pește iese delicioasa folosind cateva ingrediente care dau savoare preparatului. Mai mult decat atat, se gatește rapid.

Croissante cu ciocolata: rețeta gustoasa și rapida cu aluat foietaj

11:00, 28.01.2024 - Croissantele franțuzești sunt un deliciu și le poți prepara destul de ușor acasa, daca inca nu te-ai incumetat sa le faci. Aluatul iese pufos și foarte aerat. Exista un secret care face ca rezultatul sa fie impresionant.


Ce parere ai despre aceasta stire?