Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se pregătește carnea de porc pentru afumat

Publicat:

Pentru a va bucura de o carne de porc deosebita și aromata trebuie sa urmați anumiți pași stricți. Cum se pregatește carnea de porc pentru afumat? Potrivit pofta-buna.ro , pentru a afuma carnea de porc este nevoie de urmatoarele: Cum se pregatește carnea de porc pentru afumat -2 muschiuleti de porc (aproximativ 1 kg) -sare 40 g si 1 l apa (saramura) -piper 5 g -cimbru 3 g -coriandru-10 boabe -ienibahar 10 boabe -1 lingura boia de ardei dulce sau iute, dupa gust -4-5 catei de usturoi -1 lingurita rozmarin (optional) -1 frunza de dafin Cum se pregatește carnea de porc pentru afumat In ceea ce privește…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reteta originala de mici de la Cocosatu’ - Care este ingredientul secret

13:11, 27.04.2024 -  Pentru prepararea celebrilor mititei ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de vita, piper macinat, cimbru uscat, ienibahar, coriandru, chimion turcesc, anis stelat (flori uscate sub forma de stele), bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie, ulei, usturoi.Mod de preparareDaca vreti ca micii sa va…

Rețeta: Antricot de vita cu salata verde și roșii cherry coapte

16:05, 13.04.2024 - Ingrediente – antricot de vita 350 g – roșii cherry 100 g – salata verde 30 g – unt 20 g – rozmarin – sare – piper – ulei de masline – ardei iute 5 g Mod de preparare Antricotul de vita se cresteaza și se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza și se pune pe gratar. Roșiile cherry se pun pe gratar alaturi…

Drob de pui cu ciuperci, o delicatesa ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paște. Rețeta, pas cu pas

10:51, 11.04.2024 - Iata ce ingrediente sunt necesare pentru aceasta rețetaPentru aceasta rețeta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:- 1 kg ficat de pui- 50 de grame de ciuperci- 3-4 linguri de ulei- 500 g piept de pui- 3 legaturi de ceapa verde- 1 legatura de usturoi verde- 1 legatura mare de marar- 3 oua- Sare- Piper-…

Retete cu organe de porc, vita, miel, pasare

09:05, 04.04.2024 - Una dintre cele mai consumate mancaruri tradiționale de la noi este tochitura cu organe. O mancare in care se adauga organe de pasare ori animal pentru un gust cu adevarat delicios. Mai jos iți prezentam ce rețete de organe poți incerca și tu acasa.Daca iți place sa consumi rinichi de porc, ficat de…

Ardei umpluți de post: 5 rețete delicioase. Ies savuroși, nu simți ca nu au carne

10:40, 03.04.2024 - Daca vrei sa faci ardei umpluți de post, ți-am pregatit 5 rețete ideale pe care le poți face ori de cate ori vrei o mancare simpla, rapida și delicioasa. Carnea din ardei poate fi inlocuita cu o mulțime de alte ingrediente, de la legume delicioase, pana la cereale precum arpacaș, orez sau quinoa. In…

Salata Tabbouleh cu rodie

00:30, 23.02.2024 - Ingrediente 50 de gr. de cuscus 150 ml apa fierbinte 1 legatura de patrunjel proaspat 1 rodie 10 rosii cherry 1 ceapa rosie ulei de masline, sare, piper, suc de lamaie Optional: lipii libaneze Mod de preparare Se hidrateaza cuscus in 150 ml apa fierbinte, pentru 15 minute, intr-un bol acoperit. Intre…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…

Atenție, romani! Ce ascund noile contoare. Se pregatește impunerea ”taxei pe soare”

15:21, 19.02.2024 - Romanii ar trebui sa fie atenți! Ce ar putea ascunde noile contoare. Se crede ca se pregatește impunerea „taxei pe soare”. Ce este aceasta, dar și ce acuzații s-au facut in ultima perioada.


Ce parere ai despre aceasta stire?