Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să te menţii în formă de sărbători. Cercetătorii au pus la punct MENIUL PERFECT

Publicat:

Meniul perfect de REvelion contine aportul ideal de calorii si nutrienti pentru o masa, a fost alcatuit de psihologul nutritionist si de medicul Margaret Yufera-Leitch.

Meniul perfect pentru masa de REvelion este urmatorul, conform dailymail.co.uk:

150 de grame de friptura de curcan la cuptor

110 grame de piure de castane

100 de grame de sos (care se formeaza sub friptura, in timpul coacerii)

15 grame sos de merisoare

Un carnacior

80 de grame de cartofi la cuptor

155 de grame de varza de Bruxelles inabusita

160 de grame

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai buna friptura de curcan la cuptor. Secretul ca sa iasa frageda și gustoasa, se topește-n gura

15:10, 14.05.2024 - Daca vrei sa faci cea mai buna friptura de curcan la cuptor, iata cele mai utile trucuri. Cum se pregatește corect carnea, ca sa iasa frageda și gustoasa. Doar daca ții cont de aceste secrete, se va topi in gura la propriu. Trucuri pentru carnea de curcan Carnea de curcan, mai ales atunci cand provine…

Friptura de miel la cuptor cu arome mediteraneene. Reteta pas cu pas

17:55, 03.05.2024 - Va invitam sa descoperiti secretul unei fripturi de miel la cuptor cu arome mediteraneene, care va cuceri instant toate simturile.Asadar, pregateste te sa fii rasfatat de gustul inconfundabil al acestei delicatese si sa te bucuri de o experienta culinara de neuitat Iata reteta: Ingrediente: 1,5 kg carne…

Cumparaturi online in siguranța. Ce recomandǎ specialiștii in securitate cibernetica

22:30, 01.05.2024 - Sarbatori de Paște fara cadouri nu exista, iar in aceasta perioada cumparaturile pe internet aproape au explodat. Insa, tot acum se inmulțesc și fraudele online. Reprezentanții Directoratului Național de Securitate Cibernetica recomanda vigilența maxima.

Medicii cardiologi recomanda monitorizarea sportivilor de performanta

18:40, 09.04.2024 - Medicii cardiologi, pacientii si reprezentantii sportivilor cer o mai mare atentie pentru cardiomiopatii si masuri concrete de diagnostic si tratament. Aceasta afectiune a muschiului cardiac, care face ca inima sa pompeze cu dificultate sange catre restul corpului, poate aparea la persoane de toate…

Primele capșune romanești sunt mai scumpe decat carnea de porc

19:11, 08.04.2024 - Au aparut primele capșune romanești pe piața, cu aproape o luna mai devreme decat eram obișnuiți, pe fondul temperaturilor ridicate din aceasta perioada. Producția este de solar, iar prețul la producator este in jur de 30 lei/kg, ca doar vorbim de trufandale. Pe tarabe, insa, este și mai mare chiar,…

Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”

10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…

Primul restaurant vegetarian din Bucuresti, deschis acum 115 ani. Meniul, unul special: Salsifis a la Polonaise si friptura de conopida, printre preferate

17:25, 27.02.2024 - Astazi este la moda sa spui ca ești vegetarian și ca nu frecventezi altceva, decat restaurantele de gen. Dar, sunt puțini cei care știu ca acest concept nu este relativ nou, ci anul acesta va implini 126 de ani. Același lucru am putea sa spunem și despre vegetarienii noștri, iar primul restaurant vegetarian…

La Iara tradiția merge mai departe! Paine facuta in casa de producatorii locali!

14:35, 18.02.2024 - Cu siguranța painea facuta in casa are un gust unic și de neegalat. Se pastreaza inca aceasta tradiție de pe vremea bunicilor și la Iara, acolo unde producatorii locali au devenit renumiți pentru acest produs. Painea batuta de la Fagetul Ierii, produsa de Liana Nemeș a devenit cunoscuta in toata zona.…


Ce parere ai despre aceasta stire?