Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să scapi de părul cărunt. Soluții naturiste împotriva albirii părului

Publicat:

Afla cum sa scapi de parul carunt fara a apela la vopseaua de par, chiar daca rezultatele nu vor fi la fel de rapide ca in cazul acesteia și se vor petrece treptat. Procesul de incarunțire incepe in jurul varstei de 35 de ani și evolueaza pe parcursul anilor. Unele persoane incarunțesc mai devreme de 35 de ani, iar altele pot incepe sa aiba fire albe de par dupa varsta de 40 de ani. Acest lucru depinde de ereditate, dar și de alți factori.

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Daniel Horodniceanu a caștigat procesul impotriva Poliției Romane, dupa ce a fost prins la volan cu o viteza amețitoare

15:45, 02.05.2024 - Noi date vin in cazul procurorului Daniel Horodniceanu! Acesta a caștigat procesul impotriva Poliției Romane pentru incidentul din trafic dupa ce a fost prins la volan cu o viteza amețitoare. Citește și: Urșii au ajuns și in curtea fostului premier Adrian Nastase din comuna Cornu. „Situația a scapat…

Ce se intampla in procesul deschis de Bianca Dragușanu impotriva Claudiei Patrașcanu! Cele doua femei se intalnesc la Tribunal!

23:46, 27.04.2024 - Dupa ce anul trecut a obținut o prima victorie in procesul cu Claudia Patrașcanu, Bianca Dragușanu nu s-a lasat. A inceput și cel de-al doilea proces, cel care are ca obiect acțiunea in raspundere delictuala daune morale sau materiale. Ce se intampla și cand se vor intalni la tribunal cele doua femei.

Cel mai ieftin erbicid natural. Folosesti doar ce ai in casa si scapi rapid de buruieni, sunt trucurile bunicilor

11:05, 27.04.2024 - Orice gradinar știe ca buruienile sunt un lucru obișnuit atunci cand vine vorba de ingrijirea curții. Din fericire, exista o mulțime de soluții pentru a va ajuta sa le gestionați. Printre aceste soluții se regasește și cel mai ieftin erbicid natural, care te va ajuta sa scapi rapid de buruieni. Buruienile…

Corina Caciuc a fost chemata de Anamaria Prodan ca martor impotriva lui Reghecampf, in procesul de divorț

14:00, 11.04.2024 - Miercuri 10 aprilie, a avut loc, la Judecatoria Buftea, o noua infațișare in procesul de divorț dintre Anamaria Prodan (51 de ani) și Laurențiu Reghecampf (48 de ani). La proces s-au prezentat doar avocații celor doi, potrivit Click!.

Scapi de amenda daca nu semnezi procesul verbal cand ești oprit de poliție? Ce spune legea

12:50, 27.03.2024 - Mulți șoferi se intreaba daca scapi de amenda daca nu semnezi procesul verbal cand ești oprit de poliție? Cand ești oprit de poliție și ești amendat, trebuie sa semnezi procesul verbal de constatare a faptei, mai ales daca nu exista niciun martor, dar ce se intampla daca refuzi? Un judecator clarifica…

Fostul judecator Cristi Danileț a caștigat procesul la CEDO impotriva statului roman

12:31, 20.02.2024 - Fostul judecator Cristi Danileț a caștigat procesul la CEDO impotriva statului roman. Judecatorii au decis ca Romania a incalcat articolul 10 din Convenția Europeana a Drepturilor Omului privind libertatea de gandire.


Ce parere ai despre aceasta stire?