Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să gătești chiftele fără să murdărești aragazul de ulei. Ce să adaugi în tigaie

Publicat:

Vrei sa prepari cele mai bune chiftele, fara a murdari aragazul de uleiul in care le prajești? Ai ajuns la locul potrivit! Playtech Știri iți dezvaluie unele secrete de care trebuie sa ții cont pentru a gati eficient acest preparat și pentru a menține totodata, cat este posibil, curațenia in bucatarie. Secretele prepararii celor mai […] The post Cum sa gatești chiftele fara sa murdarești aragazul de ulei. Ce sa adaugi in tigaie appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum sa faci pasca de Paște exact ca la patiserie. Ce sa adaugi la final in aluat ca sa iasa aurie și gustoasa

12:41, 29.04.2024 - Pe langa cozonaci, mai exista un desert ce nu lipsește de pe mesele romanilor la cea mai importanta sarbatoare creștina din an. Daca vrei sa oferi musafirilor și familiei un preparat delicios, un adevarat rasfaț pentru papilele gustative, afla, din randurile de mai jos, cum sa faci pasca de Paște exact…

Cat se ține pasca fara aluat in cuptor. Sorin Bontea te invața cum sa-ți iasa pufoasa și cu o crusta aurie

14:40, 25.04.2024 - Chef Sorin Bontea le-a impartașit romanilor o rețeta deosebita de pasca fara aluat, perfecta pentru a fi pregatita inainte de sarbatorile pascale. Lista ingredientelor de care ai nevoie și modul de preparare. Cum trebuie sa procedezi pentru a pregati un desert pufos, cu crusta aurie. Pasca fara aluat.…

Cum sa prajești chiftelele fara sa sara ulei din tigaie. Trucul banal care te scapa de mizerie 

10:20, 12.04.2024 - Acest truc de pe Tik Tok a revoluționat viața tuturor celor care erau satui sa faca mizerie atunci cand prajeau chiftele. Nu numai ca vei obține chiftele perfect formate, dar vei avea și foarte puțin de curațat. Un utilizator te invața cum sa prajești chiftelele fara sa sara ulei din tigaie. Aragazul…

Ingredientele magice pe care sa le adaugi in ciorba ruseasca. E buna și pentru mahmureala

18:05, 05.03.2024 - La prima vedere, preparatul culinar pare ceva greu de realizat, pentru ca ingredientele pe care le conține nu prea se combina in gastronomia de baza. Cu toate acestea, ciorba ruseasca, denumita și soleanca, este un preparat extrem de apreciat in partea de est si in spatiul ex-sovietic. Iata ce ingrediente…

Nu mai pune orez in perișoare. Secretul pe care il au gospodinele iscusite pentru un gust delicios

17:00, 04.03.2024 - Un deliciu cu care ne rasfațau mamele și bunicile, dar care nu este deloc simplu de recreat. Daca vrei sa iți poți surprinde și tu familia și musafirii, trebuie sa pui in aplicare acest secret al gospodinelor. Afla, din randurile de mai jos, de ce sa nu mai pui orez in perișoare. Secretele gospodinelor…

Ce trebuie sa faci cu aluatul de clatite inainte de a-l pune in tigaie pentru a nu face cocoloase. Asa procedeaza marii bucatari

19:11, 17.02.2024 - Cu siguranța nimeni nu poate refuza o porție de clatite. Acest desert este adorat de toata lumea, de la mic la mare. Totuși, puține gospodine știu cum sa prepare aluatul pentru clatite. Exista cate un truc care trebuie pus in practica de fiecare data cand le preparați. Ce trebuie sa faci cu aluatul…

Ingredientul magic pe care trebuie sa-l adaugi in chiftele. Le va da aroma, iar gustul va fi delicios

20:40, 11.02.2024 - Un preparat clasic, ce face echipa buna cu numeroase garnituri și sosuri, dar care nu mai reușește sa ne starneasca entuziasmul, rețeta clasica nemaiavand niciun secret. Cu un simplu gest, poți prepara un adevarat rasfaț pentru papilele gustative. Afla, din randurile de mai jos, care este ingredientul…

Cum sa gatești burta de porc. Cate zile rezista la frigider sau congelator

20:00, 02.02.2024 - Daca ești un fan al carnii de porc, cu siguranța știi ce reprezinta burta de porc. Cand este feliata și in stare rigida, devine slanina. Lasat intreg sau taiat in bucați mai mici, produsul reacționeaza bine la caldura, facandu-l fraged cand este gatit astfel. Cate zile poate fi pastrat la frigider sau…


Ce parere ai despre aceasta stire?