Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să aranjezi masa de Crăciun. Sfaturile cu care vei reuși să-i impresionezi pe cei dragi

Publicat:

, cea mai frumoasa perioada din an pentru extrem de multe persoane, motiv pentru care noi ne-am gandit sa-ți ușuram munca și sa-ți prezentam cum sa aranjezi masa de sarbatoare. Cateva sfaturi te vor ajuta sa-i impresionezi pe cei dragi. Iata cum trebuie sa procedezi pentru ca masa ta de Craciun sa arate perfect!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

(P) Cadouri de Paște ieșite din tipare. Ce sa oferi daca vrei sa ii impresionezi pe cei dragi

13:05, 23.04.2024 - Daca vrei sa iți impresionezi prietenii și familia cu un cadou de Paște cu adevarat original și inedit, iți recomandam sa uiți de cadourile materiale banale și sa iei in considerare experiențele. Iata cateva exemple in acest sens:

Rețeta de salata de vinete cu roșii și usturoi. Preparatul de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

09:11, 05.04.2024 - Daca te-ai saturat de clasica rețeta de salata de vinete și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește salata de vinete cu roșii și usturoi. Este un preparat de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de negresa de post cu nuca și gem. Un desert cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

19:50, 25.03.2024 - Ne aflam in perioada de post a Paștelui, iar din acest motiv ne-am gandit sa-ți prezentam o rețeta simpla de negresa cu nuca și gem. Este un desert cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei mai dragi oameni din viața ta. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Cum va reuși Gabriel Lazany sa impace indatoririle de la spital cu campania electorala:

17:15, 14.03.2024 - Gabriel Lazany, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgența Bistrița, și-a anunțat ieri candidatura pentru Primaria Bistrița, la alegerile locale din iunie. Cum va reuși sa impace indatoririle de la spital cu campania electorala: Ieri, in fața noii cladiri a Spitalului Clinic Județean de Urgența,…

Rețeta de prajitura cu nuci și vanilie. Desertul cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

10:11, 26.02.2024 - Daca vrei sa-i surprinzi pe cei dragi cu un desert gustos, dar nu ai idee ce sa pregatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iși prezentam cea mai simpla și delicioasa rețeta pentru prajitura cu nuci și vanilie. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta delicatesa,…

Rețeta de pavlova cu curmale și crema de mascarpone. Desertul cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

10:10, 22.02.2024 - Daca vrei sa-i surprinzi pe cei dragi cu un desert gustos și sanatos, atunci pregatește rețeta de pavlova cu curmale și crema de mascarpone. Este un preparat extrem de delicios. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta delicatesa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de rulouri cu legume și creveți. Preparatul cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

09:35, 21.02.2024 - Daca vreți sa-i surprindeți pe cei dragi cu un preparat gustos și sanatos, atunci pregatiți rețeta de rulouri cu legume și creveți. Iata de ce ingrediente aveți nevoie pentru aceasta delicatesa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de prajitura cu kiwi și portocale. Desertul cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

10:10, 09.02.2024 - Daca vrei sa-i surprinzi pe cei dragi cu un preparat delicios, atunci gatește prajitura cu kiwi și portocale. Este un desert simplu și gustos, care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Acest preparat va reuși cu siguranța sa te surprinda. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul…


Ce parere ai despre aceasta stire?