Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum s-a cunoscut Emilia Ghinescu cu soțul ei! A fost dragoste la prima vedere: ”I se vedeau pătrățelele”

Publicat:

e una dintre cele mai apreciate cantarețe de la noi, iar dupa un divorț greu, vedeta și-a gasit marea dragoste in urma cu 10 ani! Invitata la , cantareața a dezvaluit cum s-a cunoscut de fapt cu partenerul sau de viața care i-a devenit soț la scurt timp! 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spune Nicole Cherry despre certurile cu soțul ei. „Nu ne-ar placea niciunuia dintre noi”

09:45, 27.04.2024 - Nicole Cherry, in varsta de 25 de ani, s-a casatorit civil cu Florin Popa in 2022, ziua in care și-a botezat și fetița. Cei doi nu au facu cununia religioasa și nici nu se grabesc sa faca asta. Artista și soțul ei formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, insa, recunoaște ca intre ei…

Star Matinal. Giulia Nahmany, despre cum și-a cunoscut soțul al semafor. Vedeta a vorbit despre povestea de dragoste pe care o traiește: "A fost ceva energetic..." / VIDEO

10:25, 08.04.2024 - Giulia Nahmany și-a intalnit sufletul pereche la semafor. L-a strigat, și de atunci sunt de nedesparțit. Vedeta a vorbit despre povestea de dragoste ca-n filme, intr-un interviu pentru Star Matinal.

Povestea de dragoste dintre Jamila și soțul marocan bate orice film. Nu a fost dragoste la prima vedere: „Nu-mi placeau pozele lui”

12:30, 01.04.2024 - Jamila este una dintre cele mai cunoscute bucatarese din Romania. Rețetele sale fac furori in mediul online și sunt testate de o mulțime de gospodine. Pe cat de iubita și celebra este ea, pe atat de retras este partenerul ei de viața. Cine este soțul marocan și ce poveste de dragoste ascund. Cine este…

Casa veche, transformata intr-o locuința de vis. „Dragoste la prima vedere“ FOTO

22:51, 25.03.2024 - Intr-un sat dambovițean, o casa nelocuita de 50 de ani a devenit locul in care o bucureșteanca și-a implinit visul. Nostalgica dupa copilaria petrecuta la bunici, Liliana a hotarat sa se reconecteze cu natura și sa renoveze aceasta casa batraneasca.

Doua zodii feminine care iși vor intalni sufletul pereche de 8 martie. Va fi dragoste la prima vedere

11:55, 07.03.2024 - Viețile a doua zodii se vor schimba semnificativ la sfarșitul acestei saptamani, cand iși vor intalni sufletul pereche. Nativii se vor indragosti din prima secunda, iar dorințele lor de a-și gasi un partener vor deveni realitate. Iata despre cine este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?