Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum pregăteşti cele mai bune sărmăluţe în foi de viţă. Trucuri de la Radu Anton Roman

Publicat:

Ingrediente:

foi de vita
2 oua
1 ceapa
1 ardei gras
4 rosii
sare, piper
150 ml lapte
100 g grasime gasca
marar
300 g miez de paine alba
5 foi dafin
5 crengute de cimbru uscat
1 kg carne de gaina, curcan, gasca sau vitel
300 g pastrama afumata - dezosata - de pasare

Zeama:

1 litru de fiertura de pasare
0,5 litru de vin alb
0,5 litru de bulion de rosii

Incearca si Ciorba de perisoare. Cum sa prepari cea mai delicioasa ciorba de perisoare. 11 retete de colectie!

Mod de preparare:

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa faci cu ceapa cand frunzele verzi incep sa se usuce pentru o recolta de invidiat. Va creste mare si sanatoasa

14:10, 17.04.2024 - Ceapa este una dintre legumele cele mai cultivate pe tot globul! Nu este dificil sa plantați ceapa, insa este nevoie sa o ingrijiți adecvat pentru ca recolta sa fie una sanatoasa și bogata. Ce sa faci cu ceapa cand frunzele verzi incep sa se usuce? Așa procedeaza gradinarii cu experiența! Trucuri utile…

Zacusca de fasole verde, cea mai sanatoasa rețeta de post

09:46, 08.04.2024 - La rețeta se poate folosi fasole verde sau galbena. Ambele soiuri sunt la fel de delicioase și pot fi gatite in mai multe feluri, precum ciorba, ghiveci, supa sau mancare de fasole cu roșii și usturoi. De asemenea, se poate face și un mix intre cele doua cand le puneți la borcan. Din circa trei kilograme…

Care sunt astazi prețurile din Piața Centrala Turda?

11:25, 05.04.2024 - Am dat o raita prin Piața Centrala Turda pentru a vedea care sunt prețurile astazi la inceput de weekend. Cert este ca aveți de unde alege, e plin de legume și fructe dar și de „verdețuri” . Prețurile sunt ceva mai accesibile și se mai poate și negocia cu comercianții. Spre exemplu a scazut prețul la…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Cea mai gustoasa zacusca. Ce trebuie sa faci cu legumele inainte de a le cali: trucul lui Radu Anton Roman

14:20, 22.03.2024 - Zacusca este un preparat extrem de indragit in bucataria romaneasca. El se pregatește toamna, de obicei, insa este la mare cautare și in perioadele de post de peste an.In cartea sa ”Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuscai.Ingrediente…

Ce prețuri au fost azi in Piața Centrala din Turda? Cat costa ceapa, ridichile, roșiile, vinetele, strugurii, merele, ciupercile?!

16:40, 26.02.2024 - In piața centrala din Turda gasiți diverse legume și fructe, de sezon sau nu, romanești sau din import, iar prețurile care au fost azi le puteți afla mai jos. De exemplu, ceapa roșie era 5 lei/kg, in timp ce ceapa alba era ceva mai scumpa, respectiv 7 lei/kg. Hreanul unguresc, de calitatea I-a, era…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?