Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum pot fi ameliorate efectele bolii de inimă la vârstnici

Publicat:

Probabilitatea de a avea o boala cardiaca severa creste odata cu inaintarea in varsta, insa efectele pot fi ameliorate. Din pacate, bolile de inima pot fi mai periculoase in acest stadiu al vieții. De exemplu, fibrilatia atriala si AVC-ul sunt intalnite mai ales la varstnici. Un alt „inamic“ este infarctul miocardic, care poate sa apara și la persoanele care nu au fumat niciodata. Valvele inimii se strica, mai ales la varstnici aparand stenozele si regurgitarile valvulare severe. Acestea trebuie monitorizate constant. Nu asteptati pana in ultima clipa. Important este mersul periodic la medicul…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Liderii Uniunii Europene au decis extinderea sancțiunilor impotriva Iranului dupa atacul asupra Israelului

07:20, 18.04.2024 - Liderii Uniunii Europene au condamnat atacul iranian, si-au reafirmat angajamentul fata de securitatea Israelului si au facut apel la toate partile sa previna noi tensiuni, inclusiv in Liban. Israelul a semnalat ca va riposta, dar nu a spus cum. „Consideram ca este foarte important sa facem totul pentru…

Durerea de picioare in afecțiunile vasculare. Ce poate trada și de ce trebuie sa mergi la medic

01:00, 03.04.2024 - Durerea de picioare poate fi uneori semnul unei probleme vasculare, fiind un simptom comun al unor afecțiuni circulatorii care impun consult medical. Uneori, aceasta poate trada chiar afecțiuni ce pot pune viața in pericol. „Durerea de picioare in afecțiunile circulatorii este un simptom comun al problemelor…

Postul intermitent, ar putea creste riscul de boli de inima

07:00, 20.03.2024 - Postul intermitent, o dieta populara si in Romania, ar putea creste riscul de boli de inima Un nou studiu sugereaza ca o dieta populara printre celebritati precum Jennifer Aniston, Heidi Klum si Jennifer Lopez, cunoscuta ca post intermitent, ar putea fi legata de un risc crescut de deces din cauza bolilor…

'Razboiul Rusiei impotriva Ucrainei nu are limite' Maia Sandu despre atacul din Odesa: 'Inima mea este alaturi de Odesa'

08:06, 16.03.2024 - Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a condamnat atacul de astazi a Rusiei asupra orașului ucrainean Odesa. Șefa statului susține ca acest razboi dur nu are limite și ca Ucraina trebuie susținuta urgent, pentru a menține securitatea Europei, conform stiripesurse.md. „Astazi in Odesa: intai…

A crescut numarul spitalelor afectate de atacul cibernetic. S-au cerut și bani pentru rascumpararea datelor criptate

09:10, 15.02.2024 - Cinci noi unitați medicale au fost afectate de atacul cibernetic de tip ransomware, dar atacul nu a fost revendicat, deși s-a primit un mesaj prin care se cer aproape 150.000 de euro pentru rascumpararea datelor criptate.   Crește numarul spitalelor atacate de hakeri. Alte cinci unitați medicale din…

Atacul cibernetic care a afectat mai multe spitale. Hackerii cer o rascumparare de 157.000 EURO

07:55, 14.02.2024 - Directoratul National de Securitate Cibernetica (DNSC) anunta marti, dupa atacul cibernetic care a afectat activitatea mai multor spitale, ca exista o cerere de rascumparare de 3,5 BTC, echivalentul a aproximativ 157.000 EURO, si ca in mesajul atacatorilor nu se specifica un nume de grupare care revendica…

Programul ,,Ilfov, prin ochii tai” a continuat in Ciolpani și Afumați

17:55, 02.02.2024 - 597 de ochelari cu dioptrii au fost oferiți gratuit in prima saptamana a campaniei ”Ilfov, prin ochii tai”, in localitațile Ciolpani și Afumați. In cadrul programului ,,Ilfov, prin ochii tai”, desfașurat in perioada 29.01.2024 – 02.02.2024, locuitorii din Ilfov au avut oportunitatea de a beneficia de…

Un centru autentic pentru sanatatea copilului. Specialitați pediatrice diverse și abordare interdisciplinara, la Clinica Speranța

00:25, 31.01.2024 - Medicina ultimilor ani a insemnat, pe langa progresul fantastic in privința tratamentelor și tehnologiilor folosite in beneficiul pacienților, și migrarea catre o abordare noua. Pacientul și afecțiunile sale trebuie abordați din perspectiva intregului, iar cele mai bune rezultate apar atunci cand specialiștii…


Ce parere ai despre aceasta stire?