Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum ne îmbolnăvește aerul condiționat. Afecțiunile pe care le poate genera și ce să faci ca să nu ajungi la medic

Publicat:

Cum ne imbolnavește aerul condiționat? Prin folosirea greșita! Aparatul de care depinde calitatea vieții noastre in perioadele caniculare ne poate trimite la medic, daca nu ținem cont de cateva reguli. Reglarea la o temperatura foarte scazuta, la o diferența mare fața de cea din exterior, folosirea continua a aerului condiționat, poziționarea greșita, fix in dreptul fluxului de aer rece, ori necurațarea filtrelor sunt greșeli care ne pot costa. Daca aerul ne bate in cap sau in spate, exista riscul sa ne ințepeneasca gatul sau spatele. Aceste afecțiuni, denumite științific torticolis și lombosciatica,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

TOP 3 investiții eco friendly: cum poți contribui la protejarea mediului

16:31, 09.04.2024 - In prezent, conceptul de eco friendly este din ce in ce mai prezent in discuțiile legate de protejarea planetei și de construirea unui viitor sustenabil. Termenul eco friendly se refera la produse, servicii și practici care sunt concepute și implementate astfel incat sa aiba un impact minim și cat se…

ECZEME, PSORIAZIS ȘI INFECȚII ALE PIELII Beneficiile sarii celtice pentru afecțiunile cutanate

11:55, 09.04.2024 - Folosirea sarii celtice in bai sau in alte tratamente topice poate stimula circulația sangelui la nivelul pielii, asigurand o mai buna oxigenare și nutriție a celulelor. The post ECZEME, PSORIAZIS ȘI INFECȚII ALE PIELII Beneficiile sarii celtice pentru afecțiunile cutanate first appeared on Informatia…

ISU Maramureș: FII RESPONSABIL in privința arderilor de vegetație uscata!

16:35, 27.03.2024 - Marți, 26 martie, in interval de doar 12 ore, echipajele de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgența ”Gheorghe Pop de Basești” al județului Maramureș au fost solicitate pentru stingerea a patru incendii de vegetație uscata, in localitațile Vișeu de Jos, Targu Lapuș și Bogdan Voda.…

Erupții cutanate, dureri de cap, inflamația mucoasei nazale? Mihaela Bilic explica intoleranța la histamina. Cand ar trebui sa ne ingrijoreze reacțiile

11:16, 21.03.2024 - Erupțiile cutanate, durerile de cap și inflamația mucoasei nazale pot fi simptomele unei intoleranțe la histamina, o substanța care se gasește in anumite alimente și care se formeaza in corp in timpul proceselor de dezintegrare a histaminei. Aproximativ 1% din populație sufera de intoleranța la histamina,…

Erupții cutanate, dureri de cap, inflamația mucoasei nazale? Mihaela Bilic explica intoleranța la histamina. Cand ar trebui sa ne ingrijoreze reacțiile

14:16, 20.03.2024 - Erupțiile cutanate, durerile de cap și inflamația mucoasei nazale pot fi simptomele unei intoleranțe la histamina, o substanța care se gasește in anumite alimente și care se formeaza in corp in timpul proceselor de dezintegrare a histaminei. Aproximativ 1% din populație sufera de intoleranța la histamina,…

Casa Alba a reacționat la declarațiile lui Putin cu privire la folosirea armelor nucleare: Nu vedem semne care sa indice ca Rusia va utilize arma nucleara in Ucraina

23:20, 13.03.2024 - Statele Unite considera ca nu exista niciun semn ca Rusia se pregateste sa foloseasca arma nucleara in Ucraina, a dat asigurari miercuri Casa Alba, in reactie la afirmatiile lui Vladimir Putin

Subsidara Enel, amendata pentru folosirea ilegala a datelor personale aparținand clienților

11:51, 01.03.2024 - O subsidara ENEL s-a ales cu o amenda in valoare de 79 de milioane de euro in Italia, pentru gestionarea defectuoasa a datelor personale ale clienților. Descoperirea a fost facuta de Autoritatea italiana pentru protectia datelor, care a amendat joi unitatea celei mai mari companii de utilitati din tara,…

Melatonina și sanatatea somnului: rolul sau in reglarea ciclului de somn-vigilența și tratarea tulburarilor de somn

11:10, 29.02.2024 - Somnul este esențial pentru bunastarea noastra fizica și mentala, iar melatonina joaca un rol crucial in reglarea ciclului de somn-vigilența. Acest hormon produs natural de corpul nostru este adesea denumit "hormonul somnului", deoarece are un impact semnificativ asupra calitații și duratei somnului.…


Ce parere ai despre aceasta stire?