Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum își justifică educatoarea agresivă comportamentul

Publicat:

Tensiunile de la gradinita din sectorul 2, unde o educatoare este acuzata ca a bruscat si jignit un copil de trei ani, continua. Pentru prima oara, parintii care au copiii la grupa dascalului acuzat s-au intalnit cu oficialii al Capitalei si au discutat situatia. Educatoarea nu a participat, dar dupa mediatizarea scandalului si-a justificat comportamentul in fata parintilor.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spun liderii coaliției despre tensiunile interne cauzate de campania electorala

14:35, 13.05.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat, luni, ca nu considera ca exista atacuri si disensiuni in interiorul coalitiei de guvernare, ci doar o competiție electorala, și ca nu s-ar fi depașit „linia roșie”. Și liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat ca spera sa se „ramana in aceste limite”.

Al 3-lea Razboi Mondial: arsenalele nucleare promit extincție totala

15:41, 18.04.2024 - Tensiunile din Orientul Mijlociu continua sa creasca, provocand ingrijorari ca lumea ar putea fi pe marginea unui Al Treilea Razboi Mondial. Cu potențialul de a deveni un conflict nuclear, apar intrebari cu privire la capacitațile și intențiile națiunilor de a folosi puterea distructiva devastatoare.…

Un nou scandal la gradinița! O educatoare din Bacau, inregistrata in timp ce țipa și ii amenința pe copii: Va arunc jos de la etaj

07:25, 04.04.2024 - "Ieși afara mai repede! Ieși, ma, afara! Ieși! Ești culmea, ma, copile, cat de obraznic ești, ma! Ce ești, ma, așa obraznic și neințelegator, ma? Nu te bate demult, de-aia te bate gradinița! Obraznicatura ce ești! Dar ce faci cu mine, teatru, ca și cu mama?"Sunt doar cateva dintre fragmentele inregistrate…

Nicușor Dan ii da replica lui Marcel Ciolacu: „Oamenii s-au saturat de abordarea asta foarte agresiva”

14:40, 20.03.2024 - Nicușor Dan a reacționat dupa ce premierul Marcel Ciolacu a afirmat ca primarul general al Capitalei „se plange de patru ani și nu face nimic”. Invitat la interviurile Digi24.ro, edilul spune ca prim-ministrul are un discurs „tipic politicianist” de care oamenii s-au saturat.

Cazul copilului violat intr-o școala din București: FACIAS cere masuri urgente

13:25, 05.03.2024 - Fundația pentru Apararea Cetațenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a cerut de urgența Inspectoratului Școlar din București (ISMB) sa dispuna suspendarea din funcție a directoarei școlii Gimnaziale Nicolae Titulescu din Sectorul 1 al Capitalei.

Educatoarea agresiva din Popești Leordeni a fost plasata sub control judiciar

11:40, 23.02.2024 - Educatoarea de la gradinița din Popești Leordeni, județul Ilfov, acuzata de mai mulți parinți ca jignea și umilea copiii, a fost plasata, vineri, sub control judiciar, la expirarea ordonanței de reținere pentru 24 de ore.

Educatoarea agresiva a ajuns in arest

18:55, 22.02.2024 - Educatoarea care ar fi agresat copii de la o gradinita privata din Popesti – Leordeni a fost retinuta pentru 24 de ore, a informat, joi, Inspectoratul de Politie Judetean Ilfov. Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, in acest dosar de urmarire penala, in care politistii din Popesti – Leordeni efectueaza…

Gradinița din Popești-Leordeni a fost inchisa de autoritați. Educatoarea agresiva a fost audiata

16:41, 19.02.2024 - Polițiștii au luat masuri in cazul gradiniței groazei din Popești-Leordeni. Gradinița a fost inchisa in urma cu puțin timp, iar educatoarea agresiva, care i-a amenințat cu bataia pe copii, a fost audiata. Instanța urmeaza sa ia o decizie in ceea ce o privește.


Ce parere ai despre aceasta stire?