Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum faci friptura de miel perfectă. Cât se ţine la cuptor ca să fie delicioasă şi de ce se unge cu grăsime şi unt timp de o oră

Publicat:

Reteta celei mai gustoase fripturi de miel, nelipsita de pe mesele de Paste, o regasim in cartea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” () a regretatului gastronom si jurnalist . Gatit cu grija, preparatul va fi deosebit de gustos. Gospodinele trebuie insa sa respecte intocmai pasii gatirii.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce sa inlocuiești friptura de miel pe masa de Paște. Toți invitații te vor lauda pentru rețeta asta delicioasa

09:51, 30.04.2024 - Daca iți dorești sa iți surprinzi familia și musafirii cu un preparat inedit și delicios, merita sa incerci aceasta rețeta. Afla, din randurile de mai jos, cu ce poți sa inlocuiești friptura de miel la masa de Paște. Leguma nebanuita pe care o poți transforma in vedeta mesei de Pește Cand spunem masa…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Reteta perfecta de pulpa de miel pentru Paste. Oamenii de stiinta au aflat cat trebuie sa stea ‘la odihnit’ dupa ce e scoasa din cuptor

22:25, 29.03.2024 - Masa de Paște este unul dintre cele mai așteptate evenimente culinare ale anului, iar friptura frageda și aromata de miel ocupa de necontestat loc de cinste. Insa, obținerea acelui miel perfect gatit, cu interiorul roz și suculent, poate fi o adevarata provocare. Dar nu va ingrijorați! Experții culinari…

Cea mai simpla rețeta de mucenici fierți muntenești: ingredientul folosit de Radu Anton Roman - gustul copilariei

16:21, 08.03.2024 - Mucenici muntenesti (fierti)Ingrediente:125 ml ulei1 lingurita de sare500 ml apa1 kg de faina sau cat primeste uleiul si apaSirop: 1 ceasca de miez de nuca macinat3 linguri de zahar1 lingurita scortisoarazahar vanilatcoaja rasa de la o lamaieMod de preparare:Se incalzeste putin apa, se cerne faina pe…

Cea mai simpla rețeta de mucenici fierți muntenești: ingredientul folosit de Radu Anton Roman - gustul copilariei

10:50, 07.03.2024 - Mucenici muntenesti (fierti)Ingrediente:125 ml ulei1 lingurita de sare500 ml apa1 kg de faina sau cat primeste uleiul si apaSirop: 1 ceasca de miez de nuca macinat3 linguri de zahar1 lingurita scortisoarazahar vanilatcoaja rasa de la o lamaieMod de preparare:Se incalzeste putin apa, se cerne faina pe…

REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere

16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…

„Taci și inghite” este un preparat tradițional romanesc care a innebunit internetul. Rețeta pas cu pas

09:25, 09.02.2024 - „Taci și inghite” este un preparat tradițional romanesc, care se pregatește dupa o rețeta foarte veche. „Taci și inghite” este denumirea unui preparat tradițional romanesc, fiind vorba despre o rețeta veche, care era preparata in trecut de ciobani. „Celebra și magnifica coptura transilvana, raspandita…


Ce parere ai despre aceasta stire?