Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum faci cel mai bun pui la cuptor. Secretul pentru o crustă crocantă

Publicat:

Ușor de preparat și delicios, puiul la cuptor iese perfect dupa rețeta regretatului gastronom . Pentru a obține un pui bun de te lingi pe degete, este important sa respecți intocmai modul de preparare.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa faci neaparat cu carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Secretul care ii da gust special și crusta aurie

12:50, 26.04.2024 - Mielul este vedeta de Paște și nu lipsește de pe mesele romanilor. Poți da naștere unor preparate de-a dreptul speciale cu ajutorul acestui tip de carne care, insa, nu se gatește deloc ușor. Daca optezi sa o bagi la cuptor și vrei sa iasa frageda și bine rumenita, afla ce trebuie sa faci cu ea […] The…

Cat se ține pasca fara aluat in cuptor. Sorin Bontea te invața cum sa-ți iasa pufoasa și cu o crusta aurie

14:40, 25.04.2024 - Chef Sorin Bontea le-a impartașit romanilor o rețeta deosebita de pasca fara aluat, perfecta pentru a fi pregatita inainte de sarbatorile pascale. Lista ingredientelor de care ai nevoie și modul de preparare. Cum trebuie sa procedezi pentru a pregati un desert pufos, cu crusta aurie. Pasca fara aluat.…

Pasca fara aluat. Secretul unui adevarat deliciu de Paște, dezvaluit de chef Sorin Bontea

16:25, 24.04.2024 - Cu invierea Domnului apropiindu-se cu pași repezi, entuziasmul gospodinelor de a pregati cele mai savuroase și inedite deserturi pentru a rasfața familia și musafirii atinge cote maxime. In acest sezon festiv al Paștelui, pasca tradiționala ocupa un loc de cinste pe mesele pregatite cu dragoste și grija.…

Ce sa faci cu chiftelele inainte de a le pune in tigaie, la prajit. Asa raman legate si prind o crusta aurie si crocanta

19:25, 22.04.2024 - Gustoase, pufoase, fragede, sunt un adevarat rasfaț pentru papilele gustative. Cu toate ca rețeta nu este dificila și poate fi modificata in numeroase feluri, in funcție de preferințele fiecaruia, exista un truc universal ce te ajuta sa obții cele mai bune rezultate. Afla, din randurile de mai jos,…

Cu ce sa amesteci malaiul inainte de a praji pestele. Va avea o crusta crocanta si aurie, fix ca la restaurant

14:55, 31.03.2024 - Secretele unui preparat savuros. Playtech Știri iți explica cu ce ingredient sa amesteci malaiul pentru pește, in așa fel incat sa obții o crusta crocanta și aurie a carnii. Rezultatul va mulțumi pe toata lumea. Cum sa prepari pește prajit ca la restaurant Peștele prajit, cu crusta aurie frumoasa și…

Iata 3 rețete simple cu somon pe care trebuie sa le incerci neaparat!

11:30, 28.03.2024 - Cu o aroma delicata și o textura ușor frageda, somonul este o alegere populara in bucataria moderna, fiind prezent in numeroase rețete, care mai de care mai gustoase. Daca te afli in cautarea unor idei noi și simple pentru a-ți incanta papilele gustative, dar nu prea te pricepi la gatit, nu-ți face…

La ce temperatura se coc mucenicii și cat trebuie ținuți la cuptor. Secretul ca sa iți iasa pufoși

13:31, 06.03.2024 - Pe 9 martie, tradiția spune ca trebuie sa mananci mucenici. Fie ca sunt mici și fierți intr-o zeama aromata sau pufoși și insiropați, acest obicei se menține in fiecare an. Daca vrei mucenici pufoși, probabil te intrebi la ce temperatura se coc mucenicii și cat trebuie ținuți la cuptor. Exista cateva…

Secretul grecilor pentru feta crocanta. Se prepara in 12 minute, poți sa aduci Grecia la tine acasa

23:00, 14.02.2024 - Bucataria greceasca este una plina de surprize, cu o mulțime de preparate speciale și gustoase. Printre cele mai iubite și celebre se numara și feta in crusta crocanta, care se prepara in doar 12 minute. Iata tot ce trebuie sa știi despre cea mai interesanta gustare din Grecia. Cel mai tare preparat…


Ce parere ai despre aceasta stire?