Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum decurg lucrările la Cluj Arena! Directorul Eco Garden: „Am terminat de decopertat vechiul gazon”

Publicat:
Cum decurg lucrările la Cluj Arena! Directorul Eco Garden: „Am terminat de decopertat vechiul gazon”

Gazonul de pe stadionul din centrul orașului este schimbat de un consorțiu format din 5 firme de profil, iar lucrarile au inceput in urma cu doua zile. Este pentru prima data cand gazonul va fi schimbat integral din bani publici.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol si foto: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Untold a schimbat integral gazonul pe Cluj Arena in 2021, iar in doi ani a ajuns praf! Fara incalzire, nici cel de acum nu va rezista

20:40, 24.04.2023 - Cluj Arena are acum un gazon nou, dupa ce acum 2 ani, cei de la Untold au platit pentru schimbarea integrala a suprafeței. In 2021, a fost pentru prima data de la inaugurarea stadionului, in 2011, cand gazonul a fost inlocuit complet, fara carpeli. ”Gazonul a fost schimbat in totalitate cu unul similar,…

S-a finalizat montarea noului gazon pe Cluj Arena

21:35, 23.04.2023 - Gazonul de pe stadionul din centrul orașului a fost schimbat de un consorțiu format din 5 firme de profil. Este pentru prima data cand gazonul a fost schimbat integral din bani publici. Un video de pe stadion cu noua suprafața de joc a fost publicat duminica seara de Alin Tișe.

Stadiul lucrarilor pe Cluj Arena! Noul gazon este montat aproape in totalitate

12:10, 22.04.2023 - Gazonul de pe stadionul din centrul orașului este schimbat de un consorțiu format din 5 firme de profil. Este pentru prima data cand gazonul va fi schimbat integral din bani publici. Un video de pe stadion a fost publicat sambata de Alin Tișe.

VIDEO de pe șantierul Cluj Arena. Se monteaza noul gazon

12:15, 21.04.2023 - Gazonul de pe stadionul din centrul orașului este schimbat de un consorțiu format din 5 firme de profil. Este pentru prima data cand gazonul va fi schimbat integral din bani publici. Un video cu șantierul a fost publicat vineri.

Inspecție UEFA la Cluj Arena! Cum decurg lucrarile la noul gazon

13:20, 13.04.2023 - O delegație formata din reprezentanți ai U.E.F.A. și F.R.F. a inspectat, joi, stadionul Cluj Arena, in vederea verificarii condițiilor oferite pentru desfașurarea Campionatului European de Fotbal U21.

Gazonul de pe Cluj Arena va fi schimbat tot de Eco Garden, firma care pana acum a dat numai rateuri

10:10, 28.03.2023 - Consiliul Județean a finalizat licitația pentru schimbarea gazonului de pe Cluj Arena, iar operațiunea va fi realizata tot de firma Eco Garden Construct SRL, companie abonata la banii publici.Lucrarile de execuție incep de miercuri, 29 martie.Contractul a fost adjudecat de catre asocierea de firme condusa…

Gazon nou, reguli noi pe Cluj Arena! Alin Tișe: „Daca gazonul va fi afectat, trebuie schimbat tot. Nu vom mai accepta sa se «carpeasca»”

12:30, 22.03.2023 - Nu mai merge cu carpeli! Organizatorii cu evenimente pe Cluj Arena vor trebui sa schimbe gazonul in intregime daca il vor deteriora, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Cand vom afla cine schimba gazonul de pe Cluj Arena. Lucrarile pot incepe saptamana viitoare

14:31, 20.03.2023 - Stadionul din centrul orașului va avea in curand un nou gazon, in special in vederea organizarii Campionatului European de Tineret, care se va desfașura la vara pe patru stadioane din țara, printre care și Cluj Arena. Este pentru prima data cand gazonul va fi schimbat integral din bani publici.


Ce parere ai despre aceasta stire?