Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată Vulpița de la Acces Direct, după ce a născut! Veronica a slăbit spectaculos / FOTO

Publicat:

Vulpița de la a reușit sa ne surprinda din nou! a postat prima imagine cu ea, dupa ce a nascut, iar fanii au ramas fara cuvinte. Din cate puteți observa in imaginea din galeria foto, soția lui a slabit spectaculos și arata incredibil! Ipostaza cu care i-a uimit pe cei din mediul online!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. O bunica lupta sa iși vada nepotul. Luminița nu este lasata sa ia legatura cu baiatul, dupa ce l-a crescut: „De cand s-a nascut...” / VIDEO

16:40, 17.04.2024 - O bunica traiește cu dorul de nepotul ei, dupa ce l-a crescut vreme de mai mulți ani. Luminița nu este lasata sa ia legatura cu baiatul. Ce a marturisit femeia, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Vulpița a confirmat divorțul de Viorel Stegaru! Ce face Veronica, dupa ce s-a intors in Romania: ”Nu mai...” / FOTO

10:45, 14.04.2024 - Vulpița a confirmat ca a divorțat oficial de Viorel Stegaru! Se pare ca nu mai exista nicio șansa de impacare intre cei doi, deși ea s-a intors in Romania. In timp ce ea locuiește la parinții ei, Viorel Stegaru și familia lui au grija de copiii pe care ii au impreuna.

Vulpița, o noua imagine cu iubitul? Tanara a uitat complet de Viorel Stegaru / FOTO

10:40, 11.04.2024 - Vulpița și-a gasit din nou fericirea? La cateva luni dupa ce a anunțat desparțirea de fostul iubit, tanara s-a afișat alaturi de un barbat misterios pe rețelele de socializare. Imaginea care arata ca a uitat complet de Viorel Stegaru.

Andreea Marin, in cea mai senzuala ipostaza. A slabit spectaculos, iar acum a pozat asa: „Frumoasa femeie”

12:30, 09.04.2024 - Vedeta a trecut printr-o transformare fizica spectaculoasa, iar acum se mandrește cu rezultatele, profitand din plin de fiecare ocazie ce se ivește. Andreea Marin a facut furori recent cu cele mai noi imagini publicate in mediul online. Este printre cele mai senzuale ipostaze in care a fost vazuta pana…

Cea mai recenta fotografie cu Vulpița! Unde locuiește acum, dupa ce s-a intors in Romania

09:21, 25.03.2024 - Vulpița s-a intors in Romania, dupa o scurta perioada petrecuta in Germania. Veronica Stegaru a plecat din Blagești la inceputul lunii februarie și a stat in Berlin, dar de curand, s-a intors acasa.

Mirela Vaida, adevarul despre cazul Vulpița și Viorel! De ce a fost difuzata la Acces Direct atat de des povestea celor doi, de fapt: „8 luni de zile...”

21:00, 04.03.2024 - Mirela Vaida a spus adevarul despre cazul Vulpița și Viorel. Iata din ce motiv a fost difuzata atat de des la Acces Direct povestea celor doi, de fapt. Ce a marturisit celebra prezentatoare TV.

Ce marturisiri neașteptate a facut Mirela Vaida despre Viorel și Vulpița, dupa ce n-au mai aparut la TV. Parerea sincera a vedetei

12:00, 02.03.2024 - Mirela Vaida a scos la iveala detalii neașteptate despre Viorel Stegaru și fosta lui soție, Vulpița, la mai bine de doi ani de cand cei doi n-au mai aparut pe micile ecrane ale publicului in emisiunea Acces Direct.

Mirela Vaida, dezvaluirea momentului despre Viorel și Vulpița. A recunoscut ce multi banuiau de fapt, ce a fost adevarat si ce nu

09:25, 02.03.2024 - Mirela Vaida a facut recent o dezvaluire neașteptata despre Viorel și Vulpița. Au trecut cațiva ani de la momentul in care celebrul „serial” s-a incheiat, iar acum, prezentatoarea Acces Direct a recunoscut ceva ce mulți banuiau, de fapt, despre controversatul cuplu. Ce a fost adevarat si ce nu? Record…


Ce parere ai despre aceasta stire?