Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată mama Cleopatrei Stratan. Artista a publicat prima poză cu cea care i-a dat viață

Publicat:

De multe ori, de cand a devenit celebra, a aparut pe micile ecrane doar alaturi de tatal sau . Tocmai din acest motiv gurile rele au izbucnit. Acum, a aparut și prima imagine oficiala a Cleopatrei alaturi de femeia care i-a dat viața. Cum arata mama Cleopatrei Stratan Mulți o cunosc pe […] The post Cum arata mama Cleopatrei Stratan. Artista a publicat prima poza cu cea care i-a dat viața appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman

08:55, 17.04.2024 - Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman Continue reading Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman at Tabu.

Un barbat din Suceava a dezgropat un mort pentru ca i-a aparut in vis. Raposatul i-ar fi transmis ca este inca in viața

18:10, 02.04.2024 - Polițiștii din localitatea suceveana Ipotești au fost sesizați marți, 2 aprilie 2024, printr-un apel la 112 de catre preotul paroh al bisericii cu hramul „Sfanta Treime” din Corocaiești, despre faptul ca un mormant situat in cimitirul nou a fost profanat.

Care este afecțiunea de care sufera Cleopatra Stratan de la 2 ani. De ce trebuie sa poarte ochelari pe viața

16:16, 26.03.2024 - Cleopatra Stratan a facut publice informații despre afecțiunea oftalmologica de care sufera de la varsta de 2 ani. Fosta concurenta de la America Express trebuie sa poarte ochelari pe viața.

Simona Halep. ”A fost cel mai mare șoc din viața mea”

00:10, 08.03.2024 - Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, joi seara, la postul Antena 3, ca in timpul procesului de doping de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a suferit socul vietii sale, afland ca proba de sange care i-a fost prelevata la Bucuresti a fost pastrata fara sa se respecta regulile si…

Bogdan Mocanu, reacție dupa ce in spațiul public au aparut discuții intre fosta iubita, Andra Voloș, și mama lui. Ce mesaj ii transmite artistul celei care i-a dat viața

22:50, 23.02.2024 - Bogdan Mocanu vorbește despre discuțiile care au facut inconjurul internetului. Mama artistului și fosta partenera, Andra Voloș, au avut un schimb de replici in vazul tuturor. Cantarețul vorbește și despre asocierile facute de carcotași, cele legate de el și de copilul fostei iubite.

Primele imagini dupa atacul de la petrecerea cu vedete din Dambovița. Paramedicii au incercat sa salveze viața barbatului / FOTO

13:00, 11.02.2024 - Au aparut primele imagini dupa atacul de la petrecerea cu vedete din Dambovița. Paramedicii au incercat sa salveze viața barbatului in varsta de 41 de ani din Targoviște, insa a fost in zadar, deoarece acesta era deja decedat. Iata ce fotografii au aparut de acolo, dar și ce se știe despre atacatori!


Ce parere ai despre aceasta stire?