Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată Flavia Mihășan înainte să nască. Fosta asistentă de la Neatza i-a uimit pe fani

Publicat:

La 36 de ani, Flavia Mihașan are tot ce-și poate dori. Este frumoasa, talentata, iubește din tot sufletul și este iubita, la randul ei. Dansatoarea se bucura de cea mai frumoasa perioada a vieții sale, alaturi de logodnicul ei, baiețelul lor Carol și bebelușul care mai are puțin și vine pe lume. Frumoasa blondina numara […] The post Cum arata Flavia Mihașan inainte sa nasca. Fosta asistenta de la Neatza i-a uimit pe fani appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sportul de care s-a apucat Ramona Olaru. Cate kilograme vrea sa slabeasca: „Primul antrenament”

21:15, 01.04.2024 - Ramona Olaru ne-a dezvaluit, la inceputul lui 2024, ca iși dorește sa faca mai multa mișcare fizica. Asistenta TV de la Neatza cu Razvan și Dani s-a ținut de plan, potrivit celor mai recente imagini. Frumoasa blondina a inceput sa practice box și vrea sa scape de kilogramele in plus. Foto Motivul pentru…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Pana nu de mult...”

08:50, 21.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și in fiecare zi spune cate un banc in emisiune Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Ea a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatori.

Ramona Olaru e, fara indoiala, o femeie independenta. Asistenta de la Neatza nu are nevoie de companie pentru a-și duce la indeplinire sarcinile / PAPARAZZI

22:45, 19.03.2024 - Ramona Olaru e, fara indoiala, o femeie independenta. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imaginile care dovedesc faptul ca asistenta de la Neatza nu are nevoie de companie pentru a-și duce la indeplinire sarcinile.

Cuza, gest neașteptat pentru Ramona Olaru in platoul de la „Neatza cu Razvan și Dani”. Ce a facut pentru fosta iubita

17:26, 08.03.2024 - Cuza a apelat la un gest neașteptat fața de fosta lui iubita chiar in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru a fost surprinsa de „cadoul” pe care l-a primit de la colegul sau de Ziua Femeii.

Știrile Antena Stars. Dani Oțil, banuit de Mihaela Radulescu ca a inșelat-o cu Flavia Mihașan. Prezentatorul TV a facut lumina: „Un moment...” / VIDEO

19:00, 04.03.2024 - Dani Oțil a fost banuit de Mihaela Radulescu ca a inșelat-o cu Flavia Mihașan, pe vremea cand cei doi aveau o relație. Prezentatorul de la Neatza cu Razvan și Dani a facut lumina in acest caz. Iata ce marturisiri a facut prezentatorul emisiunii Power Couple Romania - La bine și la greu!

Asistenta de la Neatza de care Mihaelei Radulescu ii era „frica”. L-a banuit mult timp pe Dani Oțil ca o insala cu ea: „Aveam crush pe ea toți”

17:55, 03.03.2024 - Dani Oțil a facut dezvaluiri la care nimeni nu se aștepta. Celebrul prezentator TV a marturisit ca fosta lui iubita, Mihaela Radulescu, l-a banuit pe acesta de infidelitate. Femeia cu care credea ca Dani are o relație ascunsa a fost chiar o fosta asistenta TV a matinalului. Dani Oțil, banuit de infidelitate…

Ramona Olaru e din nou singura. Ce s-a intamplat cu iubitul alaturi de care a aparut in ianuarie: „Intalnești tot felul de idioți”

13:15, 06.02.2024 - Ramona Olaru s-a desparțit de barbatul cu care a aparut luna trecuta, in ianuarie. Intr-un interviu pentru o emisiune de la Antena Stars, vedeta de la Antena 1 a confirmat ca e singura, nu mai e implicata in nicio poveste de iubire. Luna trecuta, Ramona Olaru a fost surprinsa de publicația Cancan alaturi…


Ce parere ai despre aceasta stire?