Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată dușmanul: Cercetătorii britanici au creat modele precise 3D ale noului coronavirus

Publicat:

O echipa de cercetatori și graficieni a creat cele mai detaliate modele ale SARS-CoV-2, atat exterioare, cat și interne. Aceste imagini și modele 3D au fost realizate dupa cele mai detaliate informații științifice disponibile.SARS CoV-2 Virionby Glasgow Life Scienceson SketchfabIn fiecare zi aflam lucruri noi despre virusul care a infectat deja milioane de oameni. Fie ca e vorba de factorii de risc asociați, de cum se propaga, sau de evoluția sa, in fiecare zi apar studii noi legate de acest virus. Pentru cei care nu au o diploma in epidemiologie, aceste studii pot fi greu de urmarit. De multe…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dezvoltare a parteneriatului dintre Bosch Service Solutions și Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din Universitatea de Vest din Timișoara (UVT): eveniment de inaugurare a unui nou spațiu colaborativ dedicat studenților

09:40, 25.04.2024 - Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor (FEAA) din cadrul Universitații de Vest din Timișoara (UVT) are placerea sa va invite la evenimentul de inaugurare a unui nou spațiu colaborativ dedicat studenților, amenajat in parteneriat cu Bosch Service Solutions.   Evenimentul…

Creatura marina cu 170 de ochi, gasita in China. Este o specie noua

06:10, 18.04.2024 - O echipa de oameni de știința din sudul Chinei a facut recent o excursie pe malul marii, dar vizita nu a fost o vacanța tipica pe plaja. Cautau creaturi marine cu aspect necunoscut. Și au gasit unul sub forma unei noi specii cu aproximativ 170 de ochi. Cercetatorii au vizitat țarmul stancos din Huidong…

Cum te prinzi cand cineva te minte: sfaturi de la profesioniști

22:05, 11.04.2024 - Daca pantalonii ar arde de la minciuni, mulți dintre noi am fi in flacari in orice clipa, alergand dupa prima galeata cu apa. „Oamenii mint in cele mai multe zile„, spune Kevin Colwell, profesor de psihologie la Universitatea de Stat Southern Connecticut, care studiaza conceptul de decepție. Majoritatea…

Medicamentele banale care ar putea crește riscul de tumori cerebrale. Nu se știa acest lucru pana acum

09:20, 28.03.2024 -  Potrivit The Guardian, oamenii de stiinta au descoperit ca utilizarea prelungita a anumitor medicamente progestogene a fost legata de un risc mai mare de meningiom, care sunt tumori (de obicei necanceroase) care se formeaza in tesuturile din jurul creierului.Dar, desi riscul de meningiom a fost mai…

Revoluționar! Un simplu test de sange ar putea identifica milioane de persoane care raspandesc o boala mortala fara sa știe

16:45, 25.03.2024 - Un test de sange care ar putea identifica milioane de persoane care raspandesc tuberculoza (TBC) fara sa știe este aproape de a fi dezvoltat, oferind o speranța majora pentru combaterea acestei boli mortale. Cercetatorii de la Universitatea din Southampton au identificat un grup de șase markeri biologici…

Un algoritm poate detecta noile variante COVID-19 mult mai rapid

12:11, 13.03.2024 - Cercetatorii de la Universitațile din Manchester și Oxford au creat un algoritm AI numit Classix care poate identifica noile variante COVID-19 intr-un stadiu incipient. Classix este important deoarece permite autoritaților sanitare sa ia rapid masuri specifice pentru a preveni raspandirea variantelor…

Descoperire fascinanta despre virusurile ne-au modelat creierul

10:55, 17.02.2024 - Virusuri stravechi, care au infectat vertebratele cu sute de milioane de ani in urma, au jucat un rol crucial in evolutia creierelor noastre avansate si a dimensiunilor corpurilor pe are le avem in prezent, sugereaza constatarile unui studiu recent. Aceasta cercetare, publicata joi in revista Cell,…

O noua terapie contra cancerelor pancreasului și colonului

19:35, 14.02.2024 - O echipa de cercetatori de la Universitatea din Anvers a pus la punct o noua terapie celulara, care distruge mecanismul de aparare a tumorilor, a anunțat universitatea intr-un comunicat. Noua terapie ar putea constitui un progres important in lupta contra cancerelor pancreasului și al colonului, transmite…


Ce parere ai despre aceasta stire?