Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată Dana Rogoz, la doi ani de la naștere. În lenjerie intimă, i-a înnebunit pe fani

Publicat:

a devenit mama în urma cu doi ani, iar de atunci viața sa s-a schimbat radical.

Vedeta nu mai are prea mult apariții la TV, însa fanii o pot vedea pe scena teatrului, dar și în locurile în care își promoveaza produsele pe care le creeaza, genți și tricouri.

a fost considerata înca din adolescența o femeie extrem de frumoasa, iar la doi ani de la nașterea lui Vladuț, Dana arata în continuare fabulos și are un abdomen care le-ar putea face invidioase pe multe femei.

Îmbracata într-o pereche…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dana Rogoz pleaca in Franța. Anunțul facut de actrița. „Nu e vorba de timp, e important sa am inspirație”

16:01, 27.03.2024 - Dana Rogoz, in varsta de 38 de ani, are planuri mari pentru aceasta primavara. Pe langa faptul ca este una dintre cele mai apreciate actrițe de teatru și film, aceasta a regizat și scurtmetraje, care au de asemenea un succes rasunator. Vedeta va pleca in curand in Franța.„Urmeaza sa plecam la un festival,…

Regulile dupa care Dana Rogoz iși educa cei doi copii. Ce spune despre relația cu soțul ei, Radu Dragomir. „Impune niște limite”

11:50, 20.03.2024 - Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir s-au casatorit in 2012 și au impreuna doi copii, Vlad, in varsta de 10 ani și Lia, in varsta de 4 ani. De cand copiii au venit pe lume, viața celor doi s-a schimbat total, insa au incercat sa gaseasca un echilibru. Actrița a povestit recent cum se imparte intre…


Ce parere ai despre aceasta stire?