Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată cel mai MARE PITBULL din lume: Mănâncă două KILOGRAME de CARNE pe zi VIDEO

Publicat:

Familia din , , a fost uimita atunci cand a vazut ca patrupedul lor din rasa pitbull nu se mai opreste din crescut, potrivit .

Chiar daca de abia are putin peste un an, Hulk cantareste deja 80 de kilograme, fiind considerat cel mai mare pitbull din lume.

 

Mai mult, chiar daca pare fioros, cainele este extrem de bland, fiind dresat de stapanii lui care sunt crescatori de caini de rasa. Astfel, Marlon si au foarte mare incredere in el si isi lasa copilul de doare doar trei ani sa se joace cu el si sa il calareasca.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Familia lui Culița Sterp, cu sute de oi, in Hațeg, se imbogatește de Paște. Cu cat vinde Mama Geta, brici la socoteli, kilogramul de carne de miel EXCLUSIV

20:25, 09.04.2024 - Mama Geta, a celebrului artist Culița Sterp, este o adevarata femeie de afaceri, in Hațeg. Simpatica femeie, priceputa la socoteli, ne-a vorbit, in interviul pentru Playtech Știri, despre pregatirile pentru Sarbatorile Pascale. Ne-a spus și cu cat vinde, in 2024, kilogramul de carne de miel. Ea explica…

Incident șocant in București! Femeie de 70 de ani, lovita din plin de tramvai

16:10, 28.03.2024 - Un incident șocant a avut loc, in cursul zilei de joi, 28 martie 2024, in București. O femeie in varsta de 70 de ani a fost lovita din plin de tramvai, in stația Mareșal Averescu de pe Bulevardul Ion Mihalache. Circulația este oprita.

Incident șocant la gala RXF! Yamato Zaharia a reacționat dur, dupa ce l-a scos pe Dustinel afara cu forța: ”Cand vii drogat...”

14:15, 22.03.2024 - Ultima gala RXF s-a terminat cu un scandal uriaș! Enervat de aitudinea lui Dustinel, Yamato Zaharia l-a scos afara cu forța, iar reacțiile publicului au fost controversate. Luptatorul a reacționat dur, dupa ce multe persoane l-au judecat pentru ceea ce a facut!

Incident șocant in București! O femeie a fost batuta crunt de iubitul ei. Barbatul a spart geamul mașinii in care ea s-a ascuns / FOTO

11:51, 13.03.2024 - Un incident șocant a revoltat pe toata lumea. O femeie din București a fost batuta crunt de iubitul ei. Barbatul și-a ieșit din minți și a spart geamul mașinii in care ea s-a ascuns. Incidnetul a ajuns și in atenția oamenilor legii, care au luat masuri in acest sens.

Femeie din Mehedinți, ucisa cu bestialitate de propriul fiu, consumator de droguri. Ce a facut tanarul imediat dupa comiterea crimei

12:01, 02.03.2024 - Incident șocant in Drobeta Turnu Severin, unde o femeie in varsta de 54 de ani a fost ucisa cu bestialitate de propriul ei fiu, in varsta de 28 de ani. Cei doi locuiau impreuna, dupa ce femeia divorțase. Fiul ei era cunoscut drept consumator de droguri.

VIDEO Incident ȘOCANT intr-un cartier din Alba Iulia: O femeie de 74 de ani, mușcata de un caine aflat liber pe strada

09:11, 22.02.2024 - VIDEO Incident ȘOCANT intr-un cartier din Alba Iulia: O femeie de 74 de ani, mușcata de un caine aflat liber pe strada Incident ȘOCANT intr-un cartier din Alba Iulia: O femeie de 74 de ani, mușcata de un caine aflat liber pe strada Miercuri, 21 februarie in jurul orei 19.00, un apel la 112 solicita…

Incident șocant! Aripa unui avion s-a rupt, dupa decolare. Aeronava se afla la mii de metri inalțime. Pasagerii și-au vazut moartea cu ochii / VIDEO

09:10, 22.02.2024 - Un nou incident aviatic a șocat pe toata lumea. Aripa unui avion s-a rupt, la scurt timp dupa ce a decolat. Pasagerii au privit ingroziți cum aripa se dezintegreaza și și-au vazut moartea cu ochii. In acel moment, aeronava se afla deja la mii de metri inalțime, caci decolase de mai mult timp.


Ce parere ai despre aceasta stire?