Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată bărbatul care de 194 de zile mănâncă numai pui. Ce motiv se află în spatele deciziei șocante

Publicat:

PEntru mulți dintre noi, dieta este ceva de luat in seama, dar nu toți ducem lucrurile la extrem. Dar, pentru , un antrenor personal din Essex, lucrurile chair au ajus la extrem. Britanicul tocmai a atins o etapa dietetica neobișnuita. In ultimele 194 de zile, Ben s-a filmat in timp ce manca numai pui […] The post Cum arata barbatul care de 194 de zile mananca numai pui. Ce motiv se afla in spatele deciziei șocante appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Regatul Unit il expulzeaza pe atasatul militar rus. Motivul din spatele deciziei și reacția Moscovei

17:01, 08.05.2024 - Regatul Unit a anuntat miercuri expulzarea atasatului militar al ambasadei Rusiei, retragerea statutului diplomatic al unor proprietati si limitarea duratei de valabilitate a vizelor acordate diplomatilor rusi, transmit agentiile Reuters si AFP, citate de Agerpres.

Institutul Inimii din Cluj dezvaluie adevaratul motiv al transferului actorului Florin Piersic: 'Lucrurile puteau fi rezolvate aici'

16:15, 08.05.2024 - Conducerea Institutului Inimii "Niculae Stancioiu" din Cluj-Napoca a explicat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca actorul Florin Piersic a fost transferat la Bucuresti la cererea familiei sale, nu pentru ca in oras n-ar fi putut sa fie tratat in cele mai bune conditii.

Demisie șoc la Antena 1! Pleaca in plina glorie, a dezvaluit motivul din spatele deciziei sale

10:35, 25.04.2024 - Demisie neașteptata la Antena 1. Una dintre cele mai cunoscurte prezentatoare TV a decis sa plece din echipa in care a petrecut o lunga perioada de timp, dupa ce ar fi fost deranjata de mai multe aspecte. Ce a impins-o sa iși dea demisia dupa patru ani de activitate. Prezentatoarea TV care pleaca de…

MOTIVUL DIN SPATELE DECIZIEI Refuzul lui Gigi Becali de a fi nașul la nunta lui Anamaria Prodan cu Ronald Gavril

13:50, 11.04.2024 - Aceasta decizie a confirmat ca relația lor s-a imbunatațit și ca au depașit divergențele din trecut. The post MOTIVUL DIN SPATELE DECIZIEI Refuzul lui Gigi Becali de a fi nașul la nunta lui Anamaria Prodan cu Ronald Gavril first appeared on Informatia Zilei .

PSG și Barcelona, boicot la interviurile de la finalul meciului - Motivul din spatele deciziei

09:00, 11.04.2024 - Paris Saint Germain și Barcelona au oferit un spectacol pe Parc des Princes (2-3) in prima manșa a sferturilor UEFA Champions League. Cele doua formații au refuzat totuși sa vina la interviurile de dupa finalul jocului, motivul fiind o gluma cu tenta rasista.

SUA nu au niciun motiv sa se indoiasca de afirmația Statului Islamic ca acesta s-a aflat in spatele atacului de langa Moscova.

02:45, 23.03.2024 - Un oficial sub acoperirea anonimatului a declarat pentru CBS, partenerul mass-media al BBC, ca SUA au furnizat informații guvernului rus, dintre care unele foarte specifice, despre un potențial atac conform cerințelor Duty to Warn (strategie americana) prin care daca afla despre atacuri planificate,

„Nu mai puteam respira”. Coșmarul prin care a trecut Andreea Marin, din caza caruia a trebuit sa slabeasca 20 de kilograme

13:15, 21.03.2024 - Astfel, lupta cu kilogramele in plus a devenit o prioritate pentru Andreea Marin, nu doar pentru imbunatațirea aspectului sau fizic, ci și pentru menținerea unei stari optime de sanatate.Intr-un interviu pentru Ego , vedeta a marturisit ca nu putea sa respire bine și se confrunta cu atacuri de panica…

Vlad, tanarul care a parasit Danemarca pentru a trai in Cluj. De ce a renunțat la „cea mai fericita țara din lume” și care a fost „calculul” din spatele deciziei?

12:10, 17.03.2024 - Danemarca s-a clasat frecvent pe primul loc ca cea mai fericita și mai puțin corupta țara din lume. Vlad a decis sa renunțe la locuitul in Danemarca și a venit la Cluj-Napoca. Cum s-a ajuns la aceasta decizie?


Ce parere ai despre aceasta stire?