Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată băiețelul Lorenei Vladu de la MPFM. A moștenit frumusețea mamei sale

Publicat:

este una dintre cele mai indragite concurente de la ”Mireasa pentru fiul meu”. Aceasta a avut o relație cu , insa cei doi s-au divorțat. Dupa separare, Lorena și-a refacut viața și a adus pe lume un baiețel superb.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a reușit baiatul de 2 anișori sa scape cu viața dupa ce a cazut de la etajul 2! Surioara lui i-a dat vestea mamei!

12:10, 21.04.2024 - Ieri, un baiețel de doar 2 anișori a fost la un pas de moarte dupa ce a cazut pe fereastra, de la etajul doi, dintr-un bloc din Cluj-Napoca. Citește și: Copil cazut de la etajul 2 al unui bloc, transportat in stare grava la spital! Cu toate acestea, baiețelul a reușit sa scape cu viața datorita unei…

Mireasa – Capriciile Iubirii. Khaled a fost eliminat! Concurentul și-a dorit sa se intoarca la fetița lui: ”Nu s-a vazut totul” / VIDEO

20:10, 29.03.2024 - Inca un concurent a plecat acasa din casa Mireasa! Khaled a parasit emisiunea și este nerabdator sa se intoarca la fetița lui, care il așteapta! Eliminarea concurentului a starnit mai multe discuții și chiar și el crede ca au existat mai mulți factori care au facut ca acest lucru sa se intample.

Carmen Petcu de la Mireasa pentru fiul meu, noi imagini cu burtica de gravida. Fosta concurenta va deveni mama pentru prima data / FOTO

14:10, 19.03.2024 - Carmen Petcu traiește cea mai frumoasa perioada din viața de cuplu. Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu este impreuna de ani buni cu logodnicul ei, Ionatan, iar cei doi se pregatesc sa devina parinți pentru prima data.

Mireasa sezon 9, 7 martie 2024. Ce l-a dernajat pe Alexandru la Cristina. Baiatul a ținut sa-și ia iubita la o discuție

16:50, 07.03.2024 - Alexandru a fost deranjat cand Cristina a luat un alt baiat la dans la petrecere și a ținut sa discute cu iubita lui. Totuși, baiatul și-a spus nemulțumirile cu jumatați de masura, fara sa dea exemplu de o situație concreta, fapt care a indus-o in eroare pe tanara.

Cum alegi sandalele de mireasa? Iata cateva sfaturi!

16:21, 26.02.2024 - Alegerea rochiei de mireasa, a pantofilor sau sandalelor și a accesoriilor este unul dintre cele mai importante și emoționante momente pentru orice mireasa. In ultimii ani, tendințele in moda au devenit din ce in ce mai indraznețe, permițand mireselor sa opteze pentru ținute care reflecta nu doar frumusețea…

Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, ar avea deja o noua iubita. Ar fi impreuna cu o alta concurenta. Cum a comentat Madi zvonurile: „Degeaba trag eu...”

09:01, 19.02.2024 - La o luna de cand s-au desparțit și aproape doua saptamani de cand a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Madi, Sergiu ar avea deja o noua iubita. De curand, in mediul online, s-a zvonit ca tanarul ar fi impreuna cu o alta concurenta din casa Mireasa, speculații despre care a auzit și Madi.

Mireasa, sezonul 8. Madi și Sergiu s-au desparțit. Primul mesaj al tinerei dupa ce barbatul a anunțat separarea celor doi

12:20, 11.02.2024 - Sergiu și Madi s-au desparțit! Baiatul a confirmat desparțirea in seara de 10 februarie pe contul sau de Instagram pritnr-un mesaj lung prin care a explicat decizia. La scurt timp a venit și Madi cu partea sa.

Mireasa, sezon 3. Maria Roman, imagine adorabila cu fiul sau. Cat a crescut baiețelul: „Cea mai mare bucurie a vieții mele”

17:45, 31.01.2024 - Maria Roman, fosta caștigatoare a sezonului 3 Mireasa, a publicat imagini adorabile cu fiul sau. Cei care i-au urmarit evoluția din afara casei Mireasa s-au bucurat sa vada cat a crescut fiul ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?