Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum afumăm la perfecţie carnea de porc. Cele mai bune esenţe de lemn pentru foc şi trei metode detaliate de specialişti

Publicat:

Afumarea carnii de porc si a derivatelor sale este procedeul de conservare prin care fumul produs de lemn patrunde in structura produselor. In gospodariile romanilor, afumarea se face mai ales iarna, pentru a prelungi termenul de valabilitate al produselor din porcul sacrificat in perioada Craciunului.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vitamina D și expunerea la soare. Cele mai bune metode de a-ți asigura un aport adecvat

17:05, 04.05.2024 - Vitamina D, sau D3 este o vitamina specifica, deoarece organismul o produce atunci cand pielea intra in contact cu lumina solara. Cu toate acestea, durata de timp pe care trebuie sa o petreceți la soare pentru a va reface rezervele de vitamina D depinde

ANPC, anunț pentru romani, in prag de Paște. Cum trebuie sa arate ouale proaspete și de unde sa nu cumparam carnea

14:06, 29.04.2024 - ANPC desfașoara acțiuni de control in perioada premergatoare sarbatorii pascale Echipele de comisari ai ANPC desfașoara acțiuni de consiliere, prevenire și control pe intreg teritoriul țarii, cu accent pe modul de comercializare a produselor alimentare și non-alimentare asociate sarbatorii pascale.Printre…

Carnea de pui din supermarketuri, contaminata cu o bacterie mortala

14:30, 18.04.2024 - Unul din 15 pui vanduți in supermarketuri este contaminat cu o bacterie mortala. Este concluzia unui studiu, care arata ca bacteria respectiva este cea mai frecventa cauza a intoxicațiilor alimentare. Grav este ca au aparut și mutații, iar bacteria nu mai raspunde la antibiotice, lucru ce poate duce…

Retete cu organe de porc, vita, miel, pasare

09:05, 04.04.2024 - Una dintre cele mai consumate mancaruri tradiționale de la noi este tochitura cu organe. O mancare in care se adauga organe de pasare ori animal pentru un gust cu adevarat delicios. Mai jos iți prezentam ce rețete de organe poți incerca și tu acasa.Daca iți place sa consumi rinichi de porc, ficat de…

Cum se gatește, de fapt, un gratar corect: In ce ordine se pune carnea

02:06, 23.03.2024 - Mulți considera ca pregatirea unui gratar nu necesita mult efort și ca, odata ce carbunii s-au incins bine, pot pune carnea pe gratar la intamplare, deoarece oricum se va gati la fel. Aceasta presupunere este total greșita! In realitate, atunci cand facem gratar, este important sa respectam anumite…

Afacere in Ucraina: Femei cu dizabilitați, oferite pentru casatorii aranjate in timp de razboi. Prețul ajunge la 7.000 USD

00:05, 08.03.2024 - Barbați ucraineni capabili sa mearga pe front recurg la metode tot mai ingenioase pentru a sta departe de tranșeele din estul țarii. Dupa invazia rusa din februarie 2022 și interdicția de a parasi teritoriul ce vizeaza barbații cu varste intre 18 și 60 de ani, ucrainenii au incercat in fiecare zi…

De ce este interzis sa speli carnea de pui inainte de a o gati. Ce trebuie sa faci, de fapt, cu ea

18:05, 07.03.2024 - Bucatarii cu experiența nu susțin spalarea carnii de pui, inainte de gatire. Riști sa te confrunți cu mai multe probleme, daca procedezi așa. Afla in continuare care sunt motivele pentru care agențiile de sanatate nu recomanda aceasta practica. Cum trebuie sa procedezi, de fapt. Cat de corect este sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?