Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a schimbat pandemia munca în România. Mobilitatea angajaților, lucrul la distanță, flexibilitatea și detașarea aduc noi reglementări fiscale pentru angajatori

Publicat:

Cum a schimbat pandemia munca in Romania. Mobilitatea angajaților, lucrul la distanța, flexibilitatea și detașarea aduc noi reglementari fiscale pentru angajatori Taxele salariale, precum impozitul pe venit și contribuțiile sociale, fac din ce in ce mai des obiectul inspecțiilor fiscale, iar companiile trebuie sa stabileasca proceduri clare, in contextul in care pandemia cu coronavirus a impus noi modele de munca, cum ar fi lucrul de la distanța sau proframul flexibil. Potrivit unei analize realizate de EY România, angajatorii trebuie să documenteze cu atenție tratamentele fiscale

Citeste articolul mai departe pe incont.ro…  

Sursa articol: incont.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noi reguli europene pentru lucrul pe platforme digitale gen Glovo, Tazz, Uber sau Bolt

11:45, 25.04.2024 - Platformele digitale de livrari sau transport precum Glovo, Tazz, Uber sau Bolt, de exemplu, vor trebui sa respecte o serie de reguli in raporturile cu lucratorii care muncesc prin intermediul acestora, in statele membre UE, inclusiv in Romania, potrivit unui proiect de directiva europeana adoptat de…

Sondaj eJobs: 7 din 10 angajatori vor oferi angajaților beneficii cu ocazia sarbatorilor pascale. Primele in bani, voucherele cadou și coșurile cu produse de sezon se afla in varful listei

12:21, 23.04.2024 - 71,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs spun ca vor oferi anul acesta, cu ocazia sarbatorilor de Paște, beneficii extra angajaților din companie. 22% nu au alocat un buget in acest scop și nu vor oferi nimic, iar 6,8% inca nu au luat o decizie finala cu…

Rasfaț bugetar: Angajații la stat vor avea o minivacanța de 6 zile de Paște și Ziua Muncii

07:20, 07.04.2024 - Majoritatea angajaților care lucreaza la stat vor avea o minivacanța de 6 zile in perioada 1 mai – 6 mai 2024, de Ziua Muncii și de Paște.Ziua Muncii , 1 mai, si Vinerea Mare sunt deja declarate zile libere pentru angajatii la stat in Codul Muncii. In acest an, Vinerea Mare cade in ziua de 3 mai, iar…

Rasfaț bugetar: Angajații la stat vor avea o minivacanța de 6 zile de Paște și Ziua Muncii

11:10, 05.04.2024 - Majoritatea angajaților care lucreaza la stat vor avea o minivacanța de 6 zile in perioada 1 mai – 6 mai 2024, de Ziua Muncii și de Paște.Ziua Muncii , 1 mai, si Vinerea Mare sunt deja declarate zile libere pentru angajatii la stat in Codul Muncii. In acest an, Vinerea Mare cade in ziua de 3 mai, iar…

Oferte pentru muncitori calificați dar și sezonieri in Spațiul Economic European

06:20, 21.03.2024 - Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 241 locuri de munca vacante. Cele mai multe dintre oferte vin din Norvegia, respectiv Spania, pentru muncitori sezonieri. Din Finlanda sunt ofertate posturi de medici și asistenți medicali. Norvegia – 54 locuri…

Bugetarii considera ca merita sa fie platiți mai bine și iși doresc 1.500 de euro pe luna, conform unui sondaj. Majoritatea nu au participat niciodata la un curs de formare

10:55, 13.03.2024 -  ”Aproape 72% dintre angajatii la stat nu au urmat, in ultimii ani, cursuri de formare profesionala care sa le imbunatateasca competentele la locul de munca, in special pe cele digitale”, arata un sondaj realizat de Centrul de Formare APSAP, desi institutiile statului sunt obligate prin lege sa investeasca…

Marcel Boloș, despre reformele fiscale: Taxele și impozitele vor fi modificate din 2025

17:51, 27.02.2024 - Cel care administreaza banii țarii spune ca trebuie luata o decizie asupra modului de impozitare, daca va fi pastrata cota unica sau daca trebuie impus impozitul progresiv. „Anul 2024 a fost anul declarat cu zero impozite si taxe si acest lucru este legiferat in Legea bugetului de stat. Dar angajamentul…

Marcel Boloș, despre reformele fiscale: Taxele și impozitele vor fi modificate din 2025

09:35, 27.02.2024 - Cel care administreaza banii țarii spune ca trebuie luata o decizie asupra modului de impozitare, daca va fi pastrata cota unica sau daca trebuie impus impozitul progresiv. „Anul 2024 a fost anul declarat cu zero impozite si taxe si acest lucru este legiferat in Legea bugetului de stat. Dar angajamentul…


Ce parere ai despre aceasta stire?