Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a reușit o româncă să îl facă pe un spaniol de 93 de ani să își lase casa și banii pentru ea! Bărbatul a crezut că va avea un moștenitor

Publicat:

O romanca este acuzata de furt și inșelaciune, dupa ce ar fi convins un cetațean spaniol de 93 de ani sa ii lase ei casa și averea prin testament. Femeia este acum in custodia poliției, dupa ce nepoata barbatului și-a dat seama ce incearca iubita acestuia sa faca.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a reușit o romanca sa il lase pe un italian fara 100.000 euro! Barbatul s-a indragostit de femeie, dar a platit scump: ”Am fost doar o victima”

13:10, 13.04.2024 - Un italian trage un semnal de alarma, dupa ce a ramas fara bani. O romanca ar fi reușit sa ii ia cei 100.000 euro pe care ii avea, dupa ce i-ar fi promis ca vor trai o frumoasa poveste de dragoste impreuna. Barbatul a ajuns la concluzia ca a fost doar o inscenare!

Jaqueline Cristian: „Aceasta noapte a fost magica pentru mine!“

12:06, 03.04.2024 - Jaqueline Cristian a reusit o victorie spectaculoasa   in fata americancei Madison Keys, numarul 18 mondial, cu 3-6, 6-3, 6-3, marti noapte, in runda a doua a turneului WTA 500 de la Charleston (Carolina de Sud) Jaqueline a etichetat succesul contra lui Madison Keys drept „magic”. Romanca a dezvaluit…

Romanca sedusa de „Brad Pitt” și cu banii luați: „Imi trimitea inimi și sarutari. Mi-a spus ca ma iubește” VIDEO

16:35, 27.03.2024 - O romanca, in varsta de 62 de ani, a cazut prada „farmecelor” lui „Brad Pitt”. Incantata peste masura ca a fost remarcata pe TikTok de așa-zisul actor, femeia care locuiește de 12 ani in Spania a cazut, de fapt, victima a unei inșelaciuni de zile mari.

Pare greu de crezut dar exista o localitate din Italia care nu isi poate vinde casele goale cu un euro

07:50, 25.03.2024 - In timp ce orase precum Mussomeli din Sicilia si Zungoli din Campania au reusit sa vanda diverse locuinte abandonate strainilor care doreau sa traiasca visul italian, Patrica are dificultati in a-si vinde casele goale. Planul pare simplu: oferi case abandonate la un pret ridicol pentru a atrage noi…

Polițista romanca in Congo. Din banii de diurna, Luminița le cumpara copiilor africani mancare

13:25, 17.03.2024 - O polițista din Vaslui trimisa intr-o misiune de menținere a pacii in Congo a fost felicitata de Poliția Romana pentru activitatea sa. Ea obișnuiește sa-și dea aproape toți banii din diurna pentru a cumpara alimente copiilor africani.

Cehia a reușit sa stranga banii pentru cele 800.000 de obuze pe care le va livra Ucrainei

18:51, 07.03.2024 - Finantarea pentru achizitia din state terte a circa 800.000 de obuze care vor fi livrate Ucrainei este in prezent asigurata, a anuntat joi presedintele ceh Petr Pavel, transmite agentia CTK, informeaza Agerpres.

Cum a reușit un funcționar sa fure banii unei primarii. Taxele platite de localnici ramaneau in buzunarul lui

09:45, 02.02.2024 - Un angajat al primariei comunei Chiojdu, județul Buzau, este cercetat de polițiști pentru delapidare si fals intelectual. In ultimii doi ani, și-ar fi insușit o buna parte din banii pe care ar fi trebuit sa ii vireze in conturile instituției in care lucreaza.


Ce parere ai despre aceasta stire?