Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a fost visat Petrică Cercel de către fiul său. Ireal ce s-a întâmplat a doua zi, dimineață: ”Am fost anunțat de tata”

Publicat:

Tatal celebrului Ionuț Cercel, , s-a stins din viața pe data de 16.09.2021. Celebrul manelist a fost diagnosticat pe atunci cu noul coronavirus și iata ca, din nefericire, boala a fost cea care a invins. a fost visat de catre fiul sau, Ionuț Cercel, iar toata lumea a ramas muta de uimire a doua zi.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Versurile celebre ale lui Ionuț Cercel, prezente in discursul lui Marcel Ciolacu. Cum și-a cerut scuze, dupa afirmația controversata despre Moldova: ”Cu totii suntem Made in Romania”

19:46, 28.04.2024 - Ireal! Marcel Ciolacu și-a cerut scuze in fața romanilor, dupa afirmația controversata pe care a facut-o despre moldoveni. Nu oricum, ci folosind versurile celebre ale lui Ionuț Cercel, din una dintre cele mai cunoscute manele. Totul s-a intamplat sub privirile surprinse ale publicului!

Ce s-a intamplat la clubul din Romania amenințat cu depunctarea » Jucatorii, traumatizați: „Ne trezeam dimineața sa verificam daca mai avem toate punctele”

20:40, 21.02.2024 - CS Mioveni, formația din Liga 2 amenințata pana de curand cu depunctarea, și-a achitat restanțele catre foștii jucatori, astfel ca cele 26 de puncte ale galben-verzilor au ramas intacte. Considerata o specialista a promovarilor, echipa argeșeana și-a anunțat obiectivul pentru actuala stagiune. ...

Ce s-a intamplat in dimineața in care Alexei Navalnii a murit. Dezvaluiri șocante din inchisoare: ”S-au auzit de trei ori niște...”

09:15, 21.02.2024 - Dezvaluiri șocante din inchisoarea in care a murit Alexei Navalni! Au aparut informații cu privire la ce s-a intamplat inainte ca opozantul lui Valdimir Putin sa moara. Deținuții au observat lucruri care le-au atras atenția, iar scenele sunt de coșmar.

Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Mesajul emoționant transmis de Sabina Cercel, nora regretatului manelist, pe internet: „Te vom iubit mereu, tata!”

11:21, 19.02.2024 - Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Regretatul interpret de muzica de petrecere a trecut in neființa, in toamna anului 2021, rapus de boala nemiloasa COVID-19. Iata ce mesaj emoționant i-a transmis de Sabina Cercel, soția lui Ionuț Cercel, pe internet, regretatului artist!

Fiul lui Ionuț Cercel se lanseaza in muzica, la doar 5 ani! Prima piesa i-o dedica regretatului sau bunic, Petrica Cercel: “Foarte mari emoții” / VIDEO

18:05, 17.02.2024 - Ionuț Cercel a facut un anunț important! Fiul regretatului artist Petrica Cercel a dezvaluit ca fiul sau, Patrick, in varsta de doar 5 anișori, se lanseaza in muzica, iar prima piesa o dedica bunicului sau.

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea a murit la doar 46 de ani. Ce s-a intamplat cu Catalin Toma, ultimul mesaj postat de politician

11:10, 17.02.2024 - Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Vrancea, Catalin Toma, s-a stins din viața in dimineața zilei de sambata, 17 februarie 2024, la varsta de doar 46 de ani. In ce circumstanțe a avut loc tragicul eveniment și ce informații se știu pana la momentul redactarii acestui articol. Presedintele Consiliului…

Ce i s-a intamplat Oanei Roman in aceasta dimineața atunci cand a mers sa cumpere legume. „Mi-am luat cea mai mare țeapa”

13:20, 07.02.2024 - Oana Roman este foarte activa pe conturile de socializare și iși tine la curent fanii cu tot ceea ce face, zi de zi. Astazi, vedeta a postat in mediul online un video, in care povestește ce i s-a intamplat atunci cand a mers sa cumpere le gume de la o doamna pe c are o cunoștea de 2 ani.„Sa va povestesc…

Tentativa de suicid la metrou!/La ce stație s-a intamplat totul

09:30, 05.02.2024 - S-a dat alerta, luni dimineața, dupa un incident ce a avut loc intr-o stație de metrou din Capitala. A fost alertat SMURD-ul, pentru a interveni in ajutorul unei persoane. Incident, luni dimineața, 5 februarie, la metroul bucureștean. Circulația a fost afectata de ceea ce s-a anunțat a fi fost o tentativa…


Ce parere ai despre aceasta stire?