Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a avut loc accidentul mortal în care un tânăr de 18 ani a murit

Publicat:
Cum a avut loc accidentul mortal în care un tânăr de 18 ani a murit

Titlu inițial: Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața Reprezentanții ISU Arad transmit ca azi noapte a avut... The post Cum a avut loc accidentul mortal in care un tanar de 18 ani a murit appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in Dolj. Un tanar de 18 ani a murit dupa ce autorismul in care se afla s-a rasturnat

12:15, 27.04.2024 - Un accident cumplit a avut loc noaptea trecuta in județul Dolj și a curmat viața unui tanar de 18 de ani. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a rasturnat pe partea carosabila, curmand viața prietenului sau.

VIDEO | Accidentul mortal de la Sanleani a fost surprins pe camerele de supraveghere

14:50, 03.04.2024 - Cruntul accident rutier de pe raza localitații Sanleani, in urma caruia un barbat de 63 ani și-a pierdut viața, a fost suprins de camerele de... The post VIDEO | Accidentul mortal de la Sanleani a fost surprins pe camerele de supraveghere appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața

09:35, 23.03.2024 - Reprezentanții ISU Arad transmit ca azi noapte a avut loc un accident mortal in care a fost implicat un motociclist in varsta de 18 ani... The post Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Un tanar de 26 de ani a cazut și a murit pe terenul de fotbal de langa „Kauflandul” aflat pe strada Banu Maracine

10:15, 06.03.2024 - Un tanar de 26 ani a murit, marți seara, pe un teren de sport din municipiu, zona Kaufland in timp ce juca fotbal. Echipajul medical care... The post Un tanar de 26 de ani a cazut și a murit pe terenul de fotbal de langa „Kauflandul” aflat pe strada Banu Maracine appeared first on Special Arad · ultimele…

Sfarșit tragic pentru un tanar de 23 de ani din Bistrita. A murit dupa ce a fost accidentat mortal de un tren

14:35, 20.02.2024 - Un accident feroviar a avut loc, marti, in judetul Bistrita Nasaud, unde un tren regio a lovit un tanar de 23 de ani. In urma evenimentului, barbatul a murit. Trenul a inregistrat peste jumatate de ora de intarziere. Accidentul a avut loc pe raza municipiului Bistrita. „Din primele date, trenul regio…

A acroșat un pieton, apoi s-a speriat, a facut infarct la volan și a murit in cateva minute!

19:50, 16.02.2024 - Soferul unui autoturism a facut atac de cord la volan și a murit, dupa ce a acrosat o femeie in Stei. Accidentul rutier s-a petrecut... The post A acroșat un pieton, apoi s-a speriat, a facut infarct la volan și a murit in cateva minute! appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Oficial de la IPJ Constanta despre accidentul de pe bulevardul Aurel Vlaicu! Un tanar a murit (GALERIE FOTO+VIDEO)

08:45, 04.02.2024 - La data de 4 februarie a.c., in jurul orei 06.00, politisti din cadrul Serviciului de Siguranta Rutiera au fost sesizati cu privire la faptul ca, in municipiul Constanta, la intersectia dintre bulevardul Aurel Vlaicu si strada Nicolae Filimon, s a produs un accident rutier. Potrivit IPJ Constanta, politistii…

Accident mortal in judetul Olt! Un tanar de 22 de ani a murit, dupa ce a incercat sa evite o masina care iesea dintr-o benzinarie / FOTO

08:50, 30.01.2024 - Un accident teribil a avut loc, marți dimineața, in județul Olt. Un tanar in varsta de 22 de ani și-a pierdut viața, dupa ce a fost spulberat de un sofer in varsta de 74 de ani care nu a acordat prioritate.


Ce parere ai despre aceasta stire?