Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a arătat tortul de nuntă al Cleopatrei Stratan și Edward Sanda. Invitații au rămas surprinși când l-au văzut

Publicat:

și au facut cel mai important pas din viața lor sambata, 14 august 2021. Cei doi s-au casatorit, iar evenimentul a fost unul spectaculos de la care nu a lipsit tortul mirilor.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini de la nunta de milioane de dolari de pe Coasta de Azur, la care au cantat Mariah Carey și Andrea Bocelli

09:05, 10.05.2024 - Imagini de la nunta de milioane de dolari de pe Coasta de Azur, la care au cantat Mariah Carey și Andrea Bocelli Miliardarul britanic Umar Kamani, fondatorul brandului „Pretty Little Thing”, s-a casatorit cu modelul Nada Adelle. Nunta lor a fost un eveniment grandios, demn de lumea high-class. S-a desfașurat…

(video) „Cu iz de vara”: Edward Sanda a lansat videoclipul piesei „Senorita”, in care apare și Cleopatra

15:35, 26.04.2024 - Edward Sanda lanseaza un nou single – „Senorita”. Videoclipul piesei reda dragostea dintre protagoniști, care sunt chiar Cleopatra Stratan și Edward. Ea joaca rolul „Senoritei” iar el - pe cel al indragostitului care ii canta despre iubirea sa, scrie SHOK.md .

Edward Sanda iși incanta fanii cu „Senorita”

13:25, 26.04.2024 - Talentatul artist și compozitor Edward Sanda aduce in playlisturi un nou single cu iz de vara: „Senorita”. Videoclipul completeaza prin imagini povestea piesei, iar protagoniștii sunt chiar Cleopatra Stratan care joaca rolul lui „Senorita” și Edward, indragostitul care ii canta de iubire. Cu muzica…

Cleopatra Stran, provocatoare intr-o rochie roșie cu decolteul la vedere. Nu mai are nimic in comun cu fetița care canta „Ghița”

12:40, 24.04.2024 - Cleopatra Stratan și-a luat prin surprindere fanii cu o apariție care nu mai are nimic in comun cu fetița inocenta care canta candva „Ghița”. Iata cum arata soția lui Edward Sanda intr-o rochie roșie decoltata și decupata pe picior!

Nu a mai rezistat! Regizorul Tudor Giurgiu le-a aratat degetul mijlociu "cerșetorilor" de invitații la premiera NASTY

21:30, 15.04.2024 - Președintele TIFF, Tudor Giurgiu, care este producator, dar și unul dintre cei trei regizori ai documentarului despre viața și cariera tenismenului Ilie Nastase, le-a transmis un mesaj dur celor care cer invitații la premiera filmului, in loc sa iși cumpere bilet.

Tradiția de nunta pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman au incalcat-o. Actrița a fost cea care nu s-a putut abține: „I-am aratat”

16:05, 11.04.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au unit destinele in fața ofițerului Starii Civile și acum se pregatesc pentru marele eveniment, nunta, programata la inceputul acestei veri. Insa, actorii au recunoscuta ca au incalcat deja o tradiție extrem de importanta. Iata despre ce este vorba!

Reacția Cristinei Ciobașanu, dupa ce Vlad Gherman s-a casatorit cu Oana Moșneagu. Au fost impreuna 10 ani

12:50, 07.04.2024 - Cristina Ciobanașu a avut prima reacție, dupa ce Vlad Gherman s-a casatorit civil cu Oana Moșneagu. Cei doi au fost impreuna timp de 10 ani, iar actorul a suferit enorm in urma desparțirii.Oana Moșneagu și Vlad Gherman a luat o decizie importanta și emoționanta, astfel ca au ales sa oficializeze legatura…

Tendințe cool pentru nunți in 2024

12:05, 27.02.2024 - Intr-o lume care se schimba rapid, tendințele in materie de nunți nu sunt o excepție. 2024 aduce o sumedenie de tendințe noi pentru indragostiții care vor sa iși celebreze anul acesta iubirea. In acest articol vom explora cele mai tari lucruri pe care le poți aduce la nunta ta pentru a-ți surprinde…


Ce parere ai despre aceasta stire?