Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Culisele unui nou scandal în PSD. Omul lui Manda a acuzat-o pe Andronescu că e vândută lui Iohannis. Bădălău şi Tudose, împotriva taberei Dragnea-Neacşu

Publicat:

Surse din PSD au declarat pentru Adevarul ca senatorul , fidela lui , la randul sau apropiat de Dragnea, a scris pe un grup intern al partidului ca este omul lui Iohannis, dupa ce fostul ministru i-a cerut demisia lui Dragnea. In replica, , aflat la cutite cu Dragnea, i-a luat apararea . Cele mai multe filiale PSD refuza sa o atace pe Andronescu.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Interlopul acuzat de Maria ca a terorizat-o, adevarul despre scandal. Cum se apara barbatul: „A sarit sa ma omoare”

18:00, 24.04.2024 - Maria il acuza pe un barbat din satul Ileana, județul Ialomița, ca ar fi fost amenințata, dupa ce sambata ar fi avut loc un conflict de proporții. Ariciu, așa cum este cunoscut in comunitate, se apara și spune ca nu a facut altceva decat sa vina sa iși ia fiul acasa.

Piedone, vizat de un nou scandal. Este acuzat ca și-a majorat salariul cu 50% in prima zi cand s-a intors la primarie/ Reacția edilului

13:50, 24.04.2024 - Piedone și-a majorat salariul cu 50% in prima zi cand s-a intors din inchisoare la primarie. Pe 27 iunie, in prima zi cand a revenit in Primaria Sectorului 5, a semnat o dispoziție prin care iși majoreaza singur salariul.

Directorul unei școli, acuzat ca a agresat doi copii și mama unuia dintre ei

07:21, 17.04.2024 - Directorul Școlii din Vad este acuzat ca ar fi agresat doi elevi și pe mama unuia dintre ei. Potrivit unor surse oficiale, incidentul ar fi avut loc pe data de 10 aprilie, in timpul orelor de curs. Se pare ca un elev in varsta de 11 ani ar fi folosit telefonul mobil in timpul orei, iar directorul școlii…

Calculele Coaliției provoaca scandal in PNL Timiș. Nica, inlocuit de Blaga la conducerea filialei SURSE

18:30, 26.03.2024 - Decizia Coaliției PNL-PSD de a susține un candidat social-democrat in fruntea Consiliului Județean Timiș, condus pana acum de liberalul Alin Nica, a starnit un scandal de proporții in filiala PNL, care s-a finalizat cu inlaturarea opozantului de la șefia filialei.

Percheziții in București și alte doua județe. 12 persoane vor fi aduse la audieri SURSE

11:05, 13.03.2024 - Procurorii DNA efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție și de fals, savarșite in perioada 2018-2022. Potrivit informațiilor „Adevarul”, 12 persoane vor fi duse la audieri.

Scandal total in coaliție din cauza primarilor traseiști. PNL vrea modificarea ordonanței care incurajeaza migrația politicienilor (surse)

13:05, 06.03.2024 - Potrivit unor surse, liberalii s-au razgandit și nu mai vor sa dea unda verde racolarilor de aleși locali. In urmatoarea ședința vor cere ca articolul sa fie eliminat din ordonanța, asta deși proiectul urmeaza sa intre in ședința de Guvern, inainte sa fie modificat in coaliție. De cealalta parte,…

Culise. Cum arata imparțirea locurilor din Coaliție pentru europarlamentare SURSE

07:50, 27.02.2024 - PSD și PNL au ajuns la un acord de principiu in ceea ce privește raportul de forța pentru primele 20 de locuri de pe lista pentru europarlamentare, social-democrații avand cu 5 poziții mai multe fața de liberali, potrivit informațiilor „Adevarul”.

Scandal monstru cu Adrian Mititelu. A batut un avocat + poliția confirma incidentul

12:30, 17.02.2024 - Patronul lui FCU Craiova, Adrian Mititelu, a fost acuzat de un avocat, Bogdan Grigore, ca l-a lovit și scuipat in centrul Craiovei. Victima i-a facut plangere penala, iar poliția confirma incidentul. Adrian Mititelu este in centrul unui scandal monstru la Craiova. Patronul lui FCU Craiova este acuzat…


Ce parere ai despre aceasta stire?