Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cu ce se unge cozonacul ca să iasă rumen şi lucios. Nu, nu este vorba despre gălbenuş

Publicat:

Cozonacul este desertul preferat de romani in preajma sarbatorilor de Paște și Craciun. Indiferent ca alegi sa-l prepari cu rahat turcesc, nuca, stafide sau cacao, cozonacul troneaza pe masa festiva, așteptand sa fie savurat de catre invitați. Ce folosesc gospodinele pentru a unge preparatul deasupra. Secretul gospodinelor pentru un cozonac lucios și rumen Atunci cand […] The post Cu ce se unge cozonacul ca sa iasa rumen si lucios. Nu, nu este vorba despre galbenus appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul celui mai bun cozonac cu ciocolata. Rețeta cu care nu vei da greș

21:55, 04.05.2024 - Cozonacul este desertul tradițional romanesc nelipsit de la masa de Paște. Acest desert, cu arome bogate și textura pufoasa, face senzație de fiecare data. Daca vreți sa incercați ceva nou de sarbatorile pascale, puteți face cozonac cu ciocolata. Este absolut delicios și se face cu ingrediente puține.…

Ce a descoperit o romanca in cozonacul cumparat din magazin. A avut un șoc cand a ajuns acasa și l-a taiat

12:50, 04.05.2024 - Ce a pațit o romanca atunci cand a cumparat un cozonac. A desfacut amblajul și a avut parte de un mare șoc odata ce a vazut conținutul. Atenție mare la tot ce cumparați de Paște, riscați sa aveți parte de experiențe neplacute. Ce a gasit o romanca intr-un cozonac din comerț In ultima vreme, mai […]…

Diferenta dintre cozonacul pentru Paste si cel pentru Craciun. Acum 100 de ani, desertul se facea altfel. Ce avea special primavara

14:55, 02.05.2024 - Nu exista masa de sarbatoare, la romani, de pe care sa lipseasca tradiționalul desert. Exista insa o diferența dintre cozonacul pentru Paste si cel pentru Craciun pe care puțini o cunosc. Ce se intampla acum o suta de ani inainte de cea mai importanta sarbatoare a creștinilor. Desertul tradițional ce…

Cozonac fara framantare, rețeta pentru incepatori. Nicio gospodina nu da greș, iese pufos și cu un gust divin 

13:35, 30.04.2024 - Cozonacul este nelipsit de pe masa de Paște, insa acest desert tradițional nu trebuie sa iți ia o zi ca sa il prepari. Exista rețete foarte simple, inclusiv de cozonac fara framantare, in care tot ce trebuie sa faci este sa pui ingredientele impreuna, sa le amesteci și sa lași aluatul sa creasca singur.…

Secretul oualor perfecte pentru Paște și ce trebuie sa pui in vopsea. Așa vor avea o culoare intensa

11:05, 30.04.2024 - Ne mai despart doar cateva zile pana la Paște, iar gospodinele s-au apucat sa pregateasca preparatele pentru sosirea acestei sarbatori majore. Printre obiceiurile tradiționale de Paște se numara și vopsitul oualor. Dar acest lucru da mari batai de cap tuturor. Ce trebuie sa adaugați in vopsea pentru…

Rețeta de cozonac pentru Paște cu care nu da greș nicio gospodina. Iese pufos și gustos. Nu e nevoie nici de framantare 

18:10, 26.04.2024 - Cozonacul este emblematic pentru sarbatorile de Paște și Craciun, insa acesta poate fi destul de greu de facut daca nu ai mai facut pana acum. Din fericire, ți-am pregatit rețeta de cozonac pentru Paște cu care nu da greș nicio gospodina. Se face super simplu și nu trebuie nici macar sa framanți la…

Secretul celui mai gustos drob-aperitiv de post. Un deliciu, iese savuros

00:15, 15.04.2024 - Drobul este unul dintre cele mai iubite preparate, nelipsit de pe masa de Paște. Totuși, il putem prepara și inainte de Inviere, dar special de post. Va prezentam cea mai interesanta rețeta, cu care vei putea pregati cel mai gustos aperitiv fara carne. Secretul unui drob de post ca la carte Chiar daca…

Cozonac mare și pufos dupa o rețeta veche de 170 de ani. Marii bucatari nu uitau niciodata de acest ingredient secret

10:50, 07.04.2024 - Dupa cum bine știe toata lumea, atat de Paște, cat și de Craciun, bunicile se grabeau sa faca cel puțin un cozonac mare și pufos, dar cum ar fi sa faci unul dupa o rețeta veche de 170 de ani, la care marii bucatari nu uitau niciodata de ingredientul secret? Cozonacul, nelipsita tradiție de Paște […]…


Ce parere ai despre aceasta stire?