Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cu brațul bionic, în prima linie. Povestea soldatului ucrainean cu mâna amputată care vrea să se întoarcă pe front

Publicat:

Vitalii este din regiunea Jitomir, Ucraina. De la 15 ani și-a dorit sa fie soldat și sa lupte pentru țara sa. Și-a pierdut brațul stang in timpul unui atac de langa Bahmut, dar acest lucru nu i-a oprit dorința de a se intoarce pe front.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

E razboi total pe frontul ucrainean! Rusia sustine ca a doboarat sase rachete ATACMS de fabricatie americana / Foto

16:45, 30.04.2024 - E razboi total pe frontul ucrainean! Rusia sustine ca a doboarat sase rachete ATACMS de fabricatie americanaRusia a anuntat marti ca sistemele sale de aparare aeriana au doborat sase rachete ATACMS (Army Tactical Missile Systems) produse in SUA si lansate de Ucraina in ultimele 24 de ore, relateaza…

Guvernul ucrainean s-a razgandit și nu-i va mai obliga pe barbații capabili sa lupte in razboi sa se intoarca din țarile unde au fugit

16:05, 30.04.2024 - Dupa ce Guvernul ucrainean a anunțat ca nu va mai oferi servicii consulare pentru ucrainenii de varsta mobilizarii care au fugit in alte țari, Olga Stefanișina, viceprim-ministrul pentru integrarea europeana și euro-atlantica, a precizat intr-un interviu, marți, ca Ucraina nu va aduce cu forța barbații…

Comandant ucrainean, radiografie a situației din prima linie: Ii impiedicam sa avanseze doar cu ajutorul dronelor donate

14:10, 13.04.2024 - Ucraina reușește sa impiedice o strapungere rusa in special cu ajutorul dronelor platite de voluntari, in timp ce rezervele de arme occidentale se epuizeaza, a spus un comandant ucrainean pentru presa britanica.

Povestea adolescentului ucrainean patriot devenit o vedeta a propagandei ruse. Cum a incercat familia sa-l salveze

06:45, 06.03.2024 - Denis Kostev avea 16 ani cand a fost luat cu forța din orașul sau natal ocupat de invadatorii ruși Herson și imersat in propaganda rusa despre Ucraina. Familia a incercat sa-l salveze, dar i-au fost puse piedici, relateaza WSJ.

Povestea soldatului ucrainean care a vazut un intreg convoi ucis in fața sa, in timp ce scapa din Avdiivka

10:05, 03.03.2024 - Un soldat ucrainean a povestit pentru The Washington Post cum a vazut un intreg convoi de barbați distrus de artileria rusa, in timp ce el și colegii sai de trupe evadau din Avdiivka, orașul din Ucraina cazut recent in mainile forțelor ruse.

Un ucrainean in varsta marturisește cu lacrimi in ochi de ce s-a inrolat in armata: fiul sau a murit pe front. „Am plecat la razboi”

10:15, 20.02.2024 - Marturia unui soldat ucrainean in varsta a starnit un val de emoție pe rețelele sociale. Barbatul a declarat, cu lacrimi in ochi, ca a plecat pe front dupa ce fiul sau a fost ucis in razboiul declanșat de Rusia in Ucraina.

Batalionul de elita ucrainean „Lupii Da Vinci” și-a deschis propriul birou de recrutare la Kiev

11:55, 16.02.2024 - Cu o lipsa acuta de militari, Ucraina se lupta sa-și revizuiasca politicile de mobilizare a soldaților și sa extinda recrutarea, in apropierea implinirii a doi ani de la invazia pe scara larga a Rusiei. Pentru batalionul de elita „Lupii Da Vinci”, condus inițial de eroul de razboi Dmitro „Da Vinci”…

Un pilot rus de bombardiere strategice Tu-95 a fost impușcat. Spionajul ucrainean: „Va cunoaștem numele, adresele, numerele mașinilor”

17:45, 03.02.2024 - Comandantul de echipaj al unui bombardier strategic rusesc Tu-95, maiorul Oleg Sergheevici Stegaciov, a fost impușcat in orașul Engels (sud-vestul Rusiei), unde se afla și o baza aeriana, informeaza Direcția principala de informații a Ministerului Apararii din Ucraina.


Ce parere ai despre aceasta stire?